Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ....


Μα εγώ δεν είμαι χριστιανός, βρε σαφρακιάρηδες! Κι εσείς μοιάζετε σε μένα, όσο μοιάζει ο ρυπαρός ιπποπότα­μος στο περήφανο άλογο με το κατάλευκο δέρμα και τα κατάμαυρα μάτια. Όλους εσάς δεν ήρθα να σώσω. Να σας καταγγείλω ήρθα, και να σας φραγγελώσω. Το μυαλό σας, την ψευτιά σας, την αχρεία ψυχή, και τις δολερές σας πράξεις. Αυτά είχα στο νου μου, την ώρα που τίναζα τα αστροπελέκια με τα απανωτά «ουαί» για τη φαρισαϊκή ηθική σας. Με αστραπές τρεκλές, με βροντή και με λάμψη εμαστίγωσα την υποκρισία σας. Και σεις με κάματε ση­μαία στα ψεύδη και σάλπιγγα στις πομπές σας. Γιατί όλοι σας, από τον πάπα της Ρώμης και τον πατριάρχη της Πό­λης, από το σοφό θεολόγο και το φοροφυγά επίτροπο της ενορίας ως τον τουρλωτό καθηγούμενο του μοναστηριού, είσαστε ίδιοι οι τάφοι που παράσταινα!

Ο Ιούδας ο Ισκαριώτης, (יהודה איש־קריות, Yəhûḏāh ʾΚ-qəriyyôṯ

Ο Ιούδας ο Ισκαριώτης, (יהודה איש־קריות, Yəhûḏāh ʾΚ-qəriyyôṯ,άρπαξε τα 30 αργύρια,από τους αρχιερείς και γι'αυτό αυτοκτόνησε,γιατί αν τ'άρπαζε από τη SIEMENS,όλα θα ήταν μέλι-γάλα. Αλλά από ότι
φαίνεται ο άνθρωπος είχε φιλότιμο και γι'αυτό κρεμάστηκε...οι πολιτικοί μας;; Γι'αυτό,επειδή νηστεύουν τα παιδιά,(οι υποκριτές)μη ρίχνεται γιαούρτια,αλλά κόκκινους ταραμάδες!!!