Δείτε σε ποιά θερμοκρασία πρέπει να είναι ο θερμοστάτης για να είστε ...αγαπημένοι μέσα στο σπίτι

Μια ιδιαίτερη έρευνα διεξήγαγαν Βρετανοί επιστήμονες.
Αφού έλυσαν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα βρήκαν και την ιδανική...
θερμοκρασία στο εσωτερικό ενός σπιτιού που βοηθά τόσο τους άνδρες, όσο και τις γυναίκες να είναι ευτυχισμένοι και μειώνει τις πιθανότητες να τσακωθούν.
Η τέλεια θερμοκρασία, λοιπόν, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι είναι 22 βαθμοί Κελσίου.Και αυτό ενώ έρευνες δείχνουν αφενός ότι η θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού αποτελεί μια μόνιμη αφορμή για τσακωμό μεταξύ των ζευγαριών και αφετέρου ότι οι γυναίκες επηρεάζονται περισσότερο από την ψύχρα και είναι πιο ευάλωτες στο κρύο σε σχέση με τους άνδρες.


Zougla.gr

Ανοίγει το Ε9 στο Taxisnet, οι λεπτομέρειες που θα μειώσουν τον ΕΝΦΙΑ


Μέσω του taxisnet, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά εκπρόθεσμες τροποποιητικές δηλώσεις Ε9, χωρίς επιβαρύνσεις με πρόστιμα όσοι θέλουν να διορθώσουν λάθη ή παραλείψεις τους στη συμπλήρωση των αρχικών δηλώσεων Ε9, τα οποία είχαν ως συνέπεια την επιβάρυνσή τους με υπέρογκα ποσά ΕΝΦΙΑ.Οι φορολογούμενοι θα μπορούν να διορθώσουν ή να διαγράψουν ή να συμπληρώσουν στοιχεία των ακινήτων τους, ώστε η εικόνα τους στο σύστημα να είναι η πραγματική. Η προθεσμία για να προβούν σε όλες αυτές τις ενέργειες λήγει στις 30 Νοεμβρίου, αλλά, όπως προκύπτει από τα όσα ανέφερε η κ. Σαββαΐδου, είναι πολύ πιθανό, τελικά, να δοθεί παράταση τουλάχιστον μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. 
Mε βάση τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει, οι φορολογούμενοι θα χρειαστεί να κάνουν τουλάχιστον έξι διαφορετικών ειδών ελέγχους στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, για να εντοπίσουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις τους κατά τη συμπλήρωση των δηλώσεων Ε9 των ετών 2005-2014.