Τα πραγματικά ονόματα των ελληνικών εφημερίδων...



 Ο ρόλος και η λειτουργία των ελληνικών καθεστωτικών (κυρίως) Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, έχει καταδειχθεί σε δύο παλαιότερες δημοσιεύσεις του ιστότοπου, όπου έχουν συγκεντρωθεί ορισμένα από τα μεγαλύτερα αποδεδειγμένα ψέματα που έχουν «φιλοξενηθεί» τα τελευταία χρόνια σε αυτά.
Βάσει, λοιπόν, όλων αυτών, αλλά και της νέας σχετικής δημοσίευσης που ετοιμάζεται, ακολουθούν τα ονόματα των ελληνικών εφημερίδων, όπως θα μπορούσε – ή θα έπρεπε; - να είναι…

Δείτε το παρακάτω βίντεο και αποφασίστε.

Ποτέ στην ιστορία κάποιου Λαού δεν βρέθηκαν τόσοι πολλοί προδότες στην ηγεσία ενός Έθνους. Ποτέ δεν συνέβη ένας Λαός να είναι τόσο αδύναμος να αντιδράσει.Κοματοκρατία, συναλλαγή, ιδιοτέλεια, στρουθοκαμηλισμός, διαφθορά, έλλειψη ηθικών αξιών, ένδεια, ψυχολογικό σοκ, οξειδωμένες ομάδες πολιτών, τρομοκρατικά στοιχεία, φανατικοί ισλαμιστές, βαρυποινίτες Αλβανοί , 1.5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και ένα ξεχαρβαλωμένο Δημόσιο συνθέτουν την Ελλάδα που ματώνει, που ξεπουλιέται, που ακρωτηριάζεται, που ξεριζώνεται.

Πείτε αντίο στο κρυολόγημα μέσα σε 24 ώρες

Κρυολόγησες; Πώς θα καταπολεμήσεις τα ενοχλητικά συμπτώματα όπως η βουλωμένη μύτη, ο βήχας κι ο πονοκέφαλος; Ο καθηγητής Ron Eccles από το πανεπιστήμιο του Cardiff, μιλώντας στη Daily Mail δίνει τις συμβουλές του και μας αποκαλύπτει πώς μπορούμε να καταπολεμήσουμε το κρυολόγημα μέσα σε μόλις ένα 24ωρο!

Πόσο φόρο θα παρακρατεί η εφορία από τον μισθό μας ??


Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Οικονομικών την εγκύκλιο για τον υπολογισμό της παρακράτησης φόρου σε μισθωτούς και συνταξιούχους. Χαμένοι βγαίνουν όσοι έχουν ετήσιες αποδοχές άνω των 23.000 ευρώ (δηλαδή πάνω από 1700 ευρώ τον μήνα) αλλά και οι εργαζόμενοι με παιδιά. Κερδισμένοι, θα βγουν μόνο οι χαμηλόμισθοι.
Για τον υπολογισμό της παρακράτησης, εκτός από τη νέα φορολογική κλίμακα, θα λαμβάνεται υπόψη και η έκπτωση φόρου που θεσπίστηκε (έως 2100 ευρώ) προκειμένου να αντισταθμιστούν οι απώλειες από την κατάργηση των αφορολογήτων. Με αυτό το δεδομένο, το υπουργείο Οικονομικών συνέταξε τον ακόλουθο πίνακα:

Σε απόγνωση 59.000 ανάπηροι!!

Σε απόγνωση βρίσκονται 59.000 άνθρωποι με αναπηρία που περιμένουν έως και έναν χρόνο στις λίστες αναμονής για να περάσουν από τις επιτροπές αξιολόγησης των Κέντρων...Πιστοποίησης Ανάπηρων (ΚΕΠΑ), ώστε να τους χορηγηθούν οι συντάξεις και τα επιδόματα που έχουν κοπεί από πέρυσι.