SOS....Η τηλεόραση που σε βλέπει τι κάνεις

Η νέα γενιά των τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας (HDTV) και των καλωδιακών που πωλούνται στο κοινό περιέχει δυνατότητες που δεν έχουν πολύ γίνει γνωστές από τις εταιρείες τεχνολογίας:κάμερες, μικρόφωνα και αισθητήρες που έχουν την ικανότητα καταγραφής του κάθε τι που συμβαίνει στο σαλόνι (ή στην κρεβατοκάμαρα).

Ο μοιραίος άνθρωπος και η ΔΗΜΑΡ που ετοιμάζεται να ρίξει την κυβέρνηση


Όσοι γνωρίζουν τον οικονομικό Εισαγγελέα Πεπόνη υποστηρίζουν ότι όλους αυτούς τους μήνες είναι ιδιαίτερα ανήσυχος και προσεχτικός. Γνωρίζει ότι και οι κρίνοντες κρίνονται κι ειδικά όταν έχει μπροστά του την νεοφερμένη λίστα Λαγκάρντ και την Ελλάδα ολόκληρη να κρέμεται από την “γνωμάτευσή” του. Θα τολμήσει ο Πεπόνης να δώσει στην δημοσιότητα ένα πόρισμα που θα ρίξει φως στην λίστα Λαγκάρντ η θα προκληθεί ακόμη ….περισσότερη συσκότιση;

Αρμαγεδδών μέτρων! Αυξάνεται τελικά ο φόρος στο υγραέριο, μονιμοποιούν την "έκτακτη" εισφορά!

Λίγες μέρες πριν την ψήφιση του 3ου Μνημονίου έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια μια σειρά απο μέτρα που θεωρούνταν παράπλευρα και δεν είχαν συζητηθεί. Μεταξύ αυτών η αύξηση της φορολογίας του υγραερίου, των τιμολογίων της ΔΕΗ, των εισητηρίων ΜΜΜ, αλλά και η επέκταση, ουσιαστικά μονιμοποίηση της έκτακτης εισφοράς έως το 2018! 
Δείτε την λίστα:... Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο, και τα οποία θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, στο εξής θα ισχύει: