Αλέξης Τσίπρας: Ο Ελληνάρας μέσα σου που πρέπει να εξοντώσεις

Ο Αλέξης Τσίπρας αποτελεί την υπερήφανη ενσάρκωση των πιο παθογενών χαρακτηριστικών του νεοέλληνα. Είναι ένα ημιμαθές άτομο που ανδρώθηκε στον κομματικό σωλήνα, δεν χρειάστηκε να δουλέψει ποτέ στη ζωή του, δεν κουράστηκε για τίποτα, δεν πάλεψε για τίποτα, δεν κατέκτησε τίποτα· απλώς θήτευσε στο κατηχητικό της παράταξης, γαλουχήθηκε με τα δόγματα και τον φανατισμό της κλίκας του, και όταν έφτασε η ώρα του, αναδείχθηκε ως αρχηγός της. Την ώρα που άλλοι σπούδαζαν, ξανασπούδαζαν, ταξίδευαν, δούλευαν, έστηναν δουλειές, αποτύγχαναν, ξαναπροσπαθούσαν, πετύχαιναν, μοχθούσαν, αμφισβητούσαν, εξελίσσονταν, και προσέθεταν με χίλια ζόρια και βιώματα ο καθένας το δικό του λιθαράκι στην πραγματική ζωή, ο Αλέξης Τσίπρας μεγάλωνε εκπροσωπώντας την πιο κλισέ εκδοχή του αδρανούς παρασίτου: Ήταν ο παρατεταμένα έφηβος ιδεαλιστής που, να μωρέ, θα έκανε πολλά πράγματα αν ο κόσμος ήταν ιδανικός, αλλά δυστυχώς, επειδή δεν είναι και μέχρι να γίνει τέτοιος, θα πορεύεται με τον μόνο τρόπο που θεωρεί αποδεκτό η κουλτούρα της παράταξης.

Ο αγών έλαβε τέλος

του Γιάννη Λαζάρου
Είναι πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας που βλέπουμε την γαλότσα και την γραβάτα σε παράλληλες κινητοποιήσεις. Αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση και οι δανειστές έχουν βάλει στόχο όλες τις επαγγελματικές τάξεις της χώρας. Ένωσαν οι επιτιθέμενοι τους αμυνόμενους σε ένα μέτωπο κάνοντας ξεκάθαρο ότι όλοι είναι ένοχοι και θα πληρώσουν. Τώρα γνωρίζουν άπαντες ότι το σχοινί που τους κρατούσε ακόμη όρθιους αρχίζει να φθείρεται σε σημείο τελειωτικής κοπής.Έλαβε το μήνυμα η...κυβέρνηση και οι δανειστές; Το έλαβαν και το έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια συνεχίζοντας την κουβεντούλα στο Νταβός με έναν Σόιμπλε να αποκαλεί ηλίθιο τον Τσίπρα και έναν Τσίπρα που δεν ακούει και γελάει τρανταχτά με αυτά που γίνονται στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα απαντώντας στον Σόιμπλε: «Για να λύσουμε τα προβλήματα της Ευρώπης χρειάζεται περισσότερη Ευρώπη».Η Ελλάδα χαμένη στην μετάφραση ενός επικίνδυνα ηλίθιου. Αν περισσότερη Ευρώπη σημαίνει λιγότερη Ελλάδα δεν έχει καμία σημασία για τον αριστερό θεατρίνο, αντιθέτως απέδειξε την ώρα που η Ελλάδα τρίζει ότι λιγότερη Ελλάδα είναι καλύτερη για την Ευρώπη δίνοντας δώρο το 67% του ΟΛΠ που κρατούσαν στα χέρια τους ως περιουσία οι Έλληνες αντί 386 εκατ. ευρώ. Την ημέρα που τα τρακτέρ μάρσαραν και οι γραβάτες ήταν έτοιμες να κρεμαστούν στα δέντρα του Συντάγματος ως μήνυμα προς το Κράτος, το ίδιο το Κράτος τους απάντησε πουλώντας Ελλάδα.Όλους και όλα τα έχει για πούλημα. Δεν θα σταματήσει ούτε σε λιμάνια και αεροδρόμια, ούτε σε βουνά και κάμπους. Θα πουλήσει κανονικά Έλληνες και σε χαμηλότερη τιμή από ό,τι πουλιούνται τα μαρούλια στον μεσάζοντα.Αυτός που για την Γερμανία είναι ένας ηλίθιος για την Ελλάδα είναι ένας επικίνδυνος που δυστυχώς ως αντίπαλο δέος έχει έναν ακόμη πιο επικίνδυνο Μητσοτάκη να περιμένει την σειρά του για τους αποκεφαλισμούς συνεπικουρούμενος από Παπανδρέιδες, Λεβέντηδες, Θεοδωράκηδες και παρακρατικούς.
Ο Τσίπρας πήρε το μήνυμα των δικηγόρων, των γιατρών, των αγροτών, των επαγγελματιών, των μηχανικών το έκανε χάρτινο αεροπλανάκι και τους το γύρισε πίσω από το Νταβός έχοντας γράψει πάνω: «Θα υλοποιήσουμε το μνημόνιο παρά τις αντιδράσεις». Δεν έχει πρόβλημα να λέει δημόσια στην βρωμοπαρέα του λόμπι του Νταβός πώς θα δουλέψει όλο το πόπολο. «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προχωρήσουμε ομαλά στην υλοποίηση της συμφωνίας». Ομαλά. Ένα-ένα τα βήματα δηλαδή, για να μην καταλάβουν οι μαλάκες ότι είναι τελειωμένοι είτε κόψουν την Ελλάδα στα δύο, είτε κάνουν τα πτυχία τους κωλόχαρτα για διαμαρτυρία. Ομαλά θα μάς τελειώσει διότι ως ανάχωμα αυτό έμαθε να κάνει, όπως και οι κυβερνητικοί ακόλουθοί του. Όχι την επανάσταση από μέσα αλλά την προδοσία από μέσα. Ένας ρουφιάνος που κανείς δεν καταλαβαίνει ποιος καρφώνει τον σύντροφο μέχρι να περάσουν όλοι από τον τοίχο εκτελέσεων. Αυτόν που μένει όρθιος στους αγώνες μην τον παλαμακίζετε. Αναρωτηθείτε πρώτα γιατί έμεινε αυτός και όχι ο άλλος όρθιος.
Ο Σόιμπλε τον είπε ηλίθιο, γιατί ηλίθιος είναι και του Σόιμπλε υπάλληλος είναι. Για τους Έλληνες όμως δεν παίζει κανέναν ρόλο αν τον κυβερνά αυτός ο ηλίθιος ή ο επόμενος που οι δανειστές έχουν έτοιμο όταν τελειώσει η θητεία του Τσίπρα.
Αυτό που φοβίζει αυτή την στιγμή δεν είναι οι νόμοι του Σόιμπλε που ψηφίζει στην Βουλή η Τσιπροπαρέα, αλλά το επόμενο χαρτί που θα τραβήξει η Σόιμπλοπαρέα από το συρτάρι για την άλλη ημέρα, της νέας κυβέρνησης, του νέου ηλίθιου που δεν θα έχει κανένα λόγο να κάνει «ομαλά» την προδοσία αλλά φόρα παρτίδα με έναν Σόιμπλε να του χτυπάει την πλάτη ως καλό τσοπανόσκυλο που οδήγησε στον γκρεμό όλα τα πρόβατα είτε φοράνε γραβάτα, είτε φοράνε γαλότσα.
Αυτό που μένει ως βάρος για την περισσότερη Ευρώπη του Τσίπρα και των ευρωπαϊστών ομοϊδεατών του δεν είναι η Ελλάδα που τελείωσε είναι οι ίδιοι οι Έλληνες που έγιναν βαρίδι ασήκωτο για τα χρηματιστήρια της ευρωπαϊκής μεταρρυθμιστικής πολιτικής.-
stontoixo

Τελεσίγραφο στον Τσίπρα από τα αγροτικά μπλόκα, κλείνουν εθνικές & τελωνεία

Σε αποκλεισμούς των εθνικών οδών προχωρούν από σήμερα, Παρασκευή οι αγρότες από όλη τη χώρα οι οποίοι στέλνουν πλέον τελεσίγραφο για συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Πάνω από 6.000 τρακτέρ έχουν στηθεί από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη την Ελλάδα με το μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας να είναι το πιο δυναμικό με πάνω από 2.000 τρακτέρ.
Αποκλεισμένη η Εθνική 
Ο μεγάλος αριθμός των τρακτέρ έχει ουσιαστικά κλείσει την Εθνική Οδό, η οποία είναι αποκλεισμένη από τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης.Σε ισχύ εξακολουθεί να είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας στο τμήμα της ΠΑΘΕ από τον κόμπο Πλατυκάμπου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο στο Μεγάλο Μοναστήρι -δηλαδή για μία απόσταση 31 χλμ - λόγω του μπλόκου της Νίκαιας, σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.Την ίδια ώρα αγρότες θα αποκλείσουν επίσης τα Μάλγαρα και τον παράδρομο της Εγνατίας στα Κερδύλλια.8 με 10 το πρωί, αγρότες θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό της παλιάς εθνικής Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, στον κόμβο της Χαλκηδόνας και για μισή ώρα θα αποκλείσουν και τους παραδρόμους. 
Κλείνουν τα Τέμπη
Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι οι αγρότες των Τεμπών καλούν συναδέλφους τους απ' όλα τα μπλόκα της Ελλάδας για συντονισμό των κινήσεων. Στέλνουν παράλληλα τελεσίγραφο στην κυβέρνηση ζητώντας συνάντηση με τον πρωθυπουργό για να συζητηθεί το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το κόστος παραγωγής από μηδενική βάση. Σε διαφορετική περίπτωση απειλούν με κλείσιμο επ ' αόριστον όλων των μπλόκων στην εθνική οδό. 
Aποκλεισμός στα τελωνεία Κήπων και Καστανέων
Τα τελωνεία Κήπων και Καστανέων θα αποκλείσουν το μεσημέρι της Παρασκευής οι αγρότες του Εβρου. Περίπου 500 τρακτέρ, μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί στον κόμβο των Καστανέων Ορεστιάδας και 150 στους Ψαθάδες Διδυμότειχου, σημεία όπου την Παρασκευή θα διακοπεί ανά διαστήματα η κυκλοφορία. Από νωρίς το πρωί της ίδιας μέρας, τα αγροτικά μηχανήματα θα παραταχθούν και στην Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου του Αρδανίου.«Δυστυχώς ο αγροτικός κόσμος σε όλη τη χώρα είναι οργισμένος και έχει βγει στους δρόμους. Θα πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση ότι με αυτό το ασφαλιστικό και φορολογικό πρόγραμμα, δεν μπορεί να υπάρξει αγροτική παραγωγή, δεν μπορεί να υπάρξει Έλληνας αγρότης», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συλλόγου αγροτών Αλεξανδρούπολης Κώστας Αλεξανδρής.Οσον αφορά στη συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, στην Κομοτηνή, ο κ. Αλεξανδρής σημείωσε ότι «η αντιπροσωπεία αγροτών του Έβρου είπαμε στον υπουργό πως είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο εφόσον η κυβέρνηση απορρίψει τις προτάσεις για το Ασφαλιστικό και Φορολογικό των αγροτών. Χάνονται περιουσίες, οι άνθρωποι φεύγουν από την καλλιέργεια της γης και ο κ. Αποστόλου δε λέει να το καταλάβει. Αυτό που είδαμε και ακούσαμε από τον υπουργό, ήταν προκλητικές δηλώσεις για μη ελάφρυνση των αγροτών και ότι η δική του κυβέρνηση περνάει πιο ελαφριά τα μέτρα».
Παράλληλα, μίλησε και για την κατάθεση αγωγής κατά του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στην οποία προχωρούν εντός των επόμενων ημερών οι κτηνοτρόφοι της περιοχής των Φερών, για το ύψος των αποζημιώσεων που αφορούν τα θανατωθέντα βοοειδή εξαιτίας της νόσου της οζώδους δερματίτιδας.
πηγή:thetoc.gr