SOS....«Το Facebook ΔΕΝ είναι δωρεάν» ...

Και αμέσως μετά ένας νέος γύρος αναρτήσεων ξεκινά με τον κόσμο να... γκρινιάζει για τους γκρινιάρηδες γράφοντας «σταματήστε να διαμαρτύρεστε, το Facebook είναι δωρεάν».Όπως αναφέρει η Rainbow Rowell στο άρθρο της στο Omaha.com, μπορεί να έχει πλάκα αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook ΔΕΝ είναι δωρεάν

SOS Ψυχραιμία! Δείτε εδώ πόσες αποδείξεις θα χρειαστείτε φέτος!!


  Πείτε πως δεν έγινε τίποτε το τελευταίο 24ωρο, ας υποθέσουμε ότι έγινε ένα λάθος, ότι η κυβέρνηση είπε ... μια κουβέντα παραπάνω,(σώπα..). Νερό και...(παραθείο) αλάτι. Καθώς με τα μέτρα που σκέφτονται καθημερινά (αν και έχουν τουλάχιστον 30 ώρες να ανακοινώσουν έναν νέο φόρο) οι πολίτες έχουν βρεθεί στα όρια της παράκρουσης, καλό είναι να θυμηθούμε ένα μέτρο... περυσινό.

ΝΑΙ Η ΟΧΙ......

  • elgtmoria
    κοιτάξε,...η Ελλάδα αυτή τη στιγμή πρέπει να χρεωκοπήσει και να επιστρέψει στη δραχμή ! Ειναι προτιμότερο να ταλαιπωρηθει ο λαός 1 με 2 χρόνια και να ανακάμψει παρα επ αορίστω να βρίσκεται στη αβεβαιότητα,στην εξάρτηση και στην εξαθλίωση! Δεν έχουμε βαριά βιομηχανια ,το μέλλον της Ελλάδος ειναι ο τουρισμός , με μια υποτίμηση της δραχμής , η Ελλάς ως χώρα θα προσελκύσει τουλάχιστον 6-7 φορές περισσότερο τουρισμό απο άλλες χρονιές . Η ανάπτυξη της χώρας αλλα και οι συνθήκες διαβίωσης των πολιτών θα είναι καλλίτερες και ανθρώπινες . Ας αφήσουμε επωμένως τις τριχολογίες και τις πλύσεις εγκεφάλου και να πράξουμε το καλλίτερο δυνατον για μας τους πολίτες και για την ευημερία μας, χωρίς να μας εξουσιάζουν και να μας ποδοπατούν ξένα κέντρα ελέγχου με την καθαρή ιδιοτέλια των "πολιτικών" ,μας!