Live Webcam of Virginia Beach Boardwalk and King Ο τρομακτικός τυφώνας Sandy ζυγώνει στη Νέα Υόρκη - Πόλη φάντασμα το κέντρο της παγκόσμιας οικονομίας - Ζωντανή εικόναNeptune

Live Webcam of Virginia Beach Boardwalk and King Neptune

- Γερανός σε υπό κατασκευή ουρανοξύστη ξηλώθηκε - Φόβοι για κατάρρευση όλου του κτιρίου
- Μόνο οχήματα του στρατού, της αστυνομίας και της πυροσβεστικής κυκλοφορούν στους δρόμους
- Εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες βρίσκονται στα σπίτια τους ή στα καταφύγια
- Οι άνεμοι μέσα στη Ν.Υ. πνέουν με ταχύτητα 140 χιλιομέτρων την ώρα
- Κλειστή και την Τρίτη η Wall Street - Ζωντανή εικόνα από την Νέα Υόρκη

Διέρρευσε το έγγραφο με τα τελικά μέτρα του 3ου Μνημονίου...!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ:
Καταργούνται οι τρεις φορολογικοί συντελεστές φυσικών προσώπων και επεκτείνεται η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης έως το 2018!!! Το πακέτο μέτρων μόνο για το 2013 ορίζεται στα 9,2 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα… 6,3 θα προέλθουν από μειώσεις μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, ενώ τα υπόλοιπα απο νέους φόρους!
Καταργούνται τα δώρα στους μισθούς και στις συντάξεις του Δημοσίου. Στα Ειδικά Μισθολόγια προβλέπονται σημαντικές μειώσεις και μάλιστα αναδρομικά από την 1η Αυγούστου του 2012. Οι μειώσεις θα είναι απο 2% έως 35%.Επιβολή πλαφόν στους μισθούς των ΔΕΚΟ στα 1.900 ευρώΌσον αφορά στις περικοπές των συντάξεων, αυτές θα έχουν ως εξής:

Η επίκαιρη ρήση μιας εξέχουσας Ελληνίστριας: Μας αφήνει άναυδους η δύναμη των Ελλήνων να επιβιώνουν!!

Η Jacqueline de Romily (1913 - 2010) υπήρξε μια εξέχουσα ελληνίστρια της εποχής μας με διεθνή αναγνώριση. Ανάλωσε τη ζωή της στη μελέτη της αρχαίας ελληνικής γραμματείας. Με πολυετή μελέτη, σχολιασμό, διδασκαλία αρχαίων ελληνικών κειμένων, περισσότερα από...
είκοσι βιβλία και βέβαια την επίκαιρη ρήση της απ' το ευπώλητο «Μικρά Μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών»: «Μας αφήνει άναυδους η δύναμη των Ελλήνων να επιβιώνουν και να ξεχωρίζουν μέσα από άπειρες κρίσεις και ανατροπές».

Έκαψαν την Ελλάδα κι έγιναν...καθηγητές στο Χάρβαρντ

Αφού έφεραν την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής, τώρα πήγαν να γίνουν καθηγητές στο Χάρβαρντ. Το Χάρβαρντ ξέρει που οδήγησαν την Ελλάδα οι συγκεκριμένοι κύριοι; Εκτός και αν αυτό είναι που τους ενδιαφέρει, να έχουν καθηγητές αυτούς που έφεραν την κρίση έτσι ώστε οι φοιτητές τους να μάθουν από πρώτο χέρι τι να μην κάνουν (ΣΧΟΛΙΟ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ: Πρόκειται για την "αθώα" άποψη επί του ζητήματος, αφού πλέον αποδεικνύεται περίτρανα ότι...κολλεγιακά αδερφάτα με τον μανδύα της "σοβαρότητας" τύπου Χάρβαρντ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ στην ανάδειξη των αποτυχημένων  πλην εντεταλμένων πολιτικοοικονομικών δολοφόνων ως "υποδείγματα άσκησης πολιτικής").