Άνω κάτω έγιναν στην τουρκική Βουλή βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης με βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ).Όλα ξεκίνησαν όταν στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Ενγκίν Ουζκότς.
Ορισμένες από τις δηλώσεις του για τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θεωρήθηκαν προσβλητικές από τους βουλευτές του ΑΚΡ που συνεπλάκησαν με συναδέλφους τους από το CHP και διέκοψαν την ομιλία Ουζκότς.Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις φέρεται να αφορούσαν την τακτική του Προέδρου της Τουρκίας για την επαρχία Ιντλίμπ, της Συρίας, με τα… αίματα να ανάβουν και την Βουλή να μετατρέπεται σε ρινγκ!

Δείτε τα απίστευτα βίντεο:
















































































Turkey Armed Forces and Al-Qaeda conduct its activities in Idlib in accordance with international law..

Ha ha ha a joke Turks killing Armenian Assyrians and others was accordance with international law rules agreements too? Some Turks have a twisted perception of reality


After a closed session about the war in , members of the ’s party (AKP) attacking the opposition members in parliament because they didn’t like a statement from member of the opposition party (Engin Ozkoc) about Erdogan.