ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ

Δεν υπάρχει παρά τεχνητός διαχωρισμός ανάμεσα σε παρελθόν, παρόν και μέλλον.  Όσο πίσω ή όσο μπροστά πάει κανένας, αντικρίζει τους ίδιους οργανισμούς να κινούν τα νήματα και να στήνουν μηχανορραφίες.  Ο κατ’ επανάληψη σοδομισθείς λαουτζίκος που ψηφίζει τα λαμόγια να τον κυβερνήσουν δεν δείχνει να μαθαίνει από τα γ@μήσι@ που του χώνει η πραγματικότητα.  Στις πιο κρίσιμες μάχες αναθέτει την ηγεσία στους πιο άχρηστους λακέδες. Τις στιγμές που χρειάζονται χαλύβδινοι χαρακτήρες και παρρησία, η  λιπόψυχη πλέμπα επιλέγει προδότες, ποντικούς και ψεύτες για τα ύπατα αξιώματα.....άστα μυξοκλάματα νεοΕλληνα.
ΒΑΝ

Οι φτηνοί αντιπερισπασμοί και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ λίστα

Αν και τώρα, που η τύχη της χώρας κρέμεται από μια κλωστή, δεν τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι πολιτικοί και οικονομικοί (λέμε τώρα) παράγοντες για την κατάντια στην οποία οδήγησαν την πατρίδα μας με τη μωροφιλοδοξία, την απληστία και την εθνοπροδοτική στάση τους, τότε θα εκλείψει κάθε ελπίδα για ανάκαμψη.
Αν και τώρα, που η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει, δεν κληθούν να πληρώσουν αυτά που έκλεψαν οι φοροφυγάδες, τότε κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης θα πέφτει σε ένα κενό δυσπιστίας και θα καταδικάζεται σε απαξίωση.

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΗΝΥΣΑΝ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν σήμερα οι γυναίκες που στις 22 Μαρτίου του 2011, καταγράφοντας όλες τις προδοτικές όπως τις ανέφεραν, πράξεις του Γιώργου Παπανδρέου του έκαναν μήνυση, στέλνοντας τον ίδιο και την κυβέρνηση στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης.
Λίγο καιρό μετά την μήνυση και αφού είδαν ότι δεν είχαν λάβει ακόμα απάντηση από την Χάγη, η Όλγα και Τάνια Γεριτσίδου παροτρύνουν τον Ελληνικό Λαό να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στέλνοντας email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Ποινικού Δικαστηρίου Χάγης, το οποίο εντέλει δέχεται επίθεση μηνυμάτων και καταγγελιών από Έλληνες Πολίτες, μέχρι που το σύστημα κυριολεκτικά κρασάρει..