Google τιμά τον Οδυσσέα Ελύτη - 101 χρόνια από τη γέννησή του


Όταν κανείς "πατσει" στο doodle της Google βρίσκει τα πάντα για το τιμώμενο πρόσωπο

101 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ήρθε στη ζωή ο μεγάλος Έλληνας ποιητής και η Google δεν ξέχασε να τον τιμήσει, αφιερώνοντας την πρώτη της σελίδα σε εκείνον!

Το λογότυπο της Google απεικονίζει τον Νομπελίστα ποιητή, με το σήμα κατατεθέν καπέλο του, να κρατά στα χέρια του ένα τετράδιο. Μέσα στα γράμματα της Google φαίνονται μια ελιά, ένα τσαμπί σταφύλια και ένα καράβι.

Σπ. Καρατζαφέρης: Παρέα στον Άκη οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου

Έξω από το γραφείο του εισαγγελέα, στα κρυφά, βρήκαμε τον έμπειρο δημοσιογράφο και μας αποκαλύπτει τις πραγματικές αιτίες της σύλληψής του  
Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου
Παρέα στον Άκη Τσοχατζόπουλο θα έκαναν οι κύριοι Γιώργος Παπανδρέου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου εάν δεν ίσχυε ο «ολέθριος νόμος» περί ευθύνης υπουργών. Αυτό επισημαίνει ο δημοσιογράφος κ. Σπύρος Καρατζαφέρης έξω από το γραφείο του εισαγγελέα, λίγες ώρες μετά την κινηματογραφική σύλληψή του μπροστά στο κτήριο της ισραηλινής πρεσβείας.

Η τεχνική του σοκ . Να γιατί δεν αντιδρά ο λαός .(VIDEO)

Το παράδειγμα του αντιλαϊκού νόμου
Ας πάρουμε το παράδειγμα ενός αντιλαϊκού νόμου που εφαρμόζει ένα κράτος.  -Η πολιτική εξουσία θα προσπαθήσει να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα άρθρα που θα αφορούν αυτόν το νόμο. 
-Στη συνέχεια θα προσθέσει δύσκολες έννοιες και ορισμούς μη κατανοητούς στο ευρύ κοινό ειδικά στα άρθρα που ίσως δεχτούν περισσότερο αρνητική κριτική. -Τέλος θα προσπαθήσει να ψηφιστεί όχι ένας αλλά περισσότεροι νόμοι (ποτέ όλοι αρνητικοί) ώστε να μεγαλώσει ο όγκος πληροφοριών περαιτέρω.
Γιατί ;