....ΔΙΑΦΩΝΩ!!!

....διαφωνώ,δεν σημαίνει αρνητική στάση,αλλά,το ότι νιώθω ελεύθερος και ωραίος άνθρωπος που ασκεί την προσωπική του ελευθερία,να διαφωνεί! Φυσικά μια διαφωνία σημαίνει υπεύθυνο,ειλικρινές και έντιμο άτομο! Μία κοινωνία ανεύθυνων ανθρώπων,είναι μιά κοινωνία εύθραυστη,ανήμπορη και τυφλή. Φυσικά σε τέτοιες κοινωνίες οι εξουσίες που έχουν κατσικωθεί στο θώκο της πολιτικής,σου στερούν το δικαίωμα να διαφωνείς,αλλά,σου δίνουν το δικαίωμα να χειροκροτείς,να ζητοκραυγάζεις,αλλά,ΟΧΙ να αποδοκιμάζεις....γιατί η ζωή μας είναι ένα θέατρο και όχι βιβλίο.Παίζουμε λοιπόν σ'αυτο το θέατρο μία και μοναδική παράσταση,χωρίς πρόβα και με σενάριο που έχουν γράψει άλλοι γιά σένα,χωρίς να σε ρωτήσουν....Αυτή τη στιγμή λοιπόν πρέπει οι διανοούμενοι και όχι μόνο,να επιζητήσουν και να απαιτήσουν την λογική ελευθερία και το δικαίωμα να διαφωνούν,ώστε να σταματήσει το βούλιαγμα στα βάθη της απελπισίας και να αρχίσει η ελπίδα να αγγίζει τίς ψυχές των ανθρώπων και πάλι! Ξεκινάμε λοιπόν να διαφωνούμε όλοι μαζί,όχι σαν ακόλουθοι,αλλά δίπλα δίπλα σαν τούς Χιώτες!      ευανάγνωστος

Πώς θα αναγνωρίσετε πλασματικά χρόνια για ανεργία, ασθένεια, κύηση, λοχεία και αναπηρία.



Η δυνατότητα αναγνώρισης πλασματικών χρόνων (έως και επτά έτη συνολικά ενώ για όσους συνταξιοδοτηθούν μέσα στο 2012 τα περισσότερα επιτρεπτά πλασματικά έτη είναι πέντε) παρέχεται μόνο σε όσους θα συνταξιοδοτηθούν με τις διατάξεις που προβλέπει ο νέος ασφαλιστικός νόμος.
Έτσι, όπως προκύπτει και από την εγκύκλιο, όσοι θα συνταξιοδοτηθούν –για παράδειγμα- με 15 χρόνια προϋπηρεσίας στο 65ο έτος της ηλικίας τους, θα πρέπει να ακολουθήσουν τις παλαιές διατάξεις αναγνώρισης πλασματικών ετών.