Είναι ο Ιμπεριαλισμός, ηλίθιε!

Του Νίκου Μόττα.
Η επικείμενη στρατιωτική εισβολή ξένων δυνάμεων στο έδαφος της Συρίας επαναφέρει στο προσκήνιο τη θηριωδία του Ιμπεριαλισμού. Οι μεθοδεύσεις χωρών-μελών του ΝΑΤΟ για μια νέα αιματοχυσία στη Μέση Ανατολή αποδεικνύουν ότι τα συμφέροντα που οδηγούν το άρμα του Ιμπεριαλισμού δε γνωρίζουν ούτε σύνορα, ούτε πρόσωπα. Διαψεύδονται, λοιπόν, για άλλη μια φορά όλοι εκείνοι που πίστευαν ότι η εναλλαγή προσώπων στα ύπατα αξιώματα της αστικής εξουσίας μπορεί να επιφέρει αλλαγές στην ουσία της πολιτικής. Η αστική εξουσία, ως μοχλός κατοχύρωσης της παντοκρατορίας των μονοπωλίων και του Κεφαλαίου, είναι συνιφασμένη με τον Ιμπεριαλισμό.

Τώρα ο αγαπημένος κυριος Στουρνάρας θα έχει την ευκαιρία να αποκαλύψει τους “Χρήσιμους ηλίθιους” στον εισαγγελέα…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 3, 2013.

Τους μηνύσαμε με τον πρέποντα δικονομικό τρόπο για εσχάτη προδοσία και δόλια παραπλάνηση του λαού και της χώρας. Τους μηνύσαμε (αυτούς και την Τρόϊκα μαζί) για οικονομικό έγκλημα εις βάρος της χώρας που οδήγησε σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας, διάλυση του παραγωγικού ιστού της χώρας και κυριολεκτική καταλήστευση δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.Αυτοί, λουφάζουν στη σιδερόφρακτη Βουλή.Αντί απάντησης σε αυτές τις μηνύσεις, απαντούν διά στόματος Σταυρίδη (το πασίγνωστο «fuck you») και  δια στόματος Στουρνάρα από το βήμα της Βουλής (ηλίθιοι) . Καμμία πρωτοτυπία (copyright:Pagalos).(Βλέπετε παρακάτω τις δηλώσεις Στουρνάρα με υπογραμμισμένα επίμαχα σημεία) ΚΟΥΪΖ: Με τη βοήθεια(1)του λεξικού, (2)των δηλώσεων Στουρνάρα και (3)της συνημμένης ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ κρίνετε ποιοί οι σπεκουλαδόροι (ο εκτοξευτής του μύδρου αφήνει-ευτυχώς-πολλά περιθώρια σκέψης), ποιοι οι «οι πρόθυμοι ηλίθιοι» (κάτι σχετικό περί ηλιθιότητας ενός προθυμότατου έχει στα σίγουρα αναφέρει ο Σαρκοζί θα το βρείτε στο internet),  αν δυσκολεύεστε με τα παραπάνω βρείτε «ξύπνιους πρόθυμους» (για να σας βοηθήσουμε σας μαρτυράμε πως αυτοί αυτοδιαφημίζονται κι’ όλας και σαν ξύπνιοι και σαν πρόθυμοι πχ «αφήσαμε τις δουλειές μας αφήσαμε την άνεσή μας για να σώσουμε την Ελλάδα»).Για την ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ των ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ της εσχάτης προδοσίας ας μην προβληματιζόμαστε . Κάνει ασφαλή παρέα στον φάκελο του (προηγούμενου/1974) Κυπριακού. Ώ τι όμορφη Βουλή αγγελικά πλασμένη!

έχει κι άλλα εδω......

....ένστολος Αμερικανός στέλνει μήνυμα στον Ομπάμα....

Μεγάλη συζήτηση γίνεται στα social media για την φωτογραφία ενός υπαξιωματικού του πολεμικού ναυτικού των Η.Π.Α, στην οποία κρατάει ένα χαρτόνι με μήνυμα που στέλνει στον Μπαράκ Ομπάμα. " Δεν πήγα στο Πολεμικό Ναυτικό για να πολεμήσω για την Αλ Κάιντα στον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία" έγραψε στο χαρτόνι ο ένστολος και ταο διαδίκτυο πήρε φωτιά από συζητήσεις για το αν η φωτογραφία είναι γνήσια και αν ο ένστολος εκφράζει την άποψη χιλιάδων συμπατριωτών του. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους και την Πηγή: twitter @PrisonPlanet