Το ΜΕΓΑ κατόρθωμα του ΓΑΠ….


«Ξέρετε καλά ότι δεν ζητώ ούτε χειροκροτήματα, ούτε επευφημίες για όσα έκανα. Έκανα το πατριωτικό μου καθήκον και αυτό κάνω και σήμερα, αψηφώντας το πολιτικό κόστος. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα στην οποία κάθομαι, με ενδιαφέρει ο τόπος να πάει μπροστά, να αλλάξει, να δώσει ελπίδα».”
Γιωργάκης Α.Παπανδρέου
Διακαναλική Συνέντευξη 25/10/2010                         ΠΗΓΗ

Με κάμερες τα περιπολικά και υπό επιτήρηση τα blogs

Με το βλέμμα στις κινητοποιήσεις του φθινοπώρου ετοιμάζεται η κυβέρνηση να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στους διαδηλωτές, λαμβάνοντας νέα μέτρα για τις συγκεντρώσεις και τις κάμερες στους δρόμους.Ο υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας χθες στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης που έχει ανοίξει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της βίας, είπε ότι «θα καταργηθεί το χουντικό διάταγμα που δήθεν ρύθμισε το ατομικό δικαίωμα των δημόσιων συγκεντρώσεων».

Οι ANONYMOUS δηλώνουν ότι θα καταστρέψουν το FACEBOOK στις 5 Νοεμβρίου

Οι ANONYMOUS δηλώνουν ότι θα καταστρέψουν το FACEBOOK στις 5 Νοεμβρίου
«Remember, Remember the 5th of November», την ίδια μέρα που ο Guy Fawkes προσπάθησε να ανατινάξει τη Βουλή της Αγγλίας το 1605, οι Anonymous απειλούν να καταστρέψουν το Facebook!
Η δημοφιλής ομάδα hackers με δελτίο τύπου μέσω YouTube αποκαλύπτει ότι σκοπεύει να δώσει τέλος στο Facebook, ιδιαίτερα ενοχλημένη από την «ύπουλη» πολιτική του που καθιστά δύσκολη τη διαγραφή των λογαριασμών των χρηστών.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, «Το Facebook παρέχει στους χρήστες μια ψευδαίσθηση ιδιωτικότητας, αποκρύπτοντας λεπτομέρειες για το δικό τους καλό τη στιγμή που κερδίζει εκατομμύρια από αυτούς. Στο τέλος, όλοι θα ευγνωμονούν τους Anonymous που σώθηκαν από το διαβολικό αυτό κοινωνικό δίκτυο!»     ΠΗΓΗ