Ποιοί και πώς οργάνωσαν το έγκλημα κατά της Ελλάδας

Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια. Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού». Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς. Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα , τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου.
Στην περίπτωση της επίθεσης στην Ελλάδα, ποια ήταν τα εργαλεία της κρίσης; Ποια ήταν τα όπλα στη φαρέτρα του «εχθρού» και ποιο ήταν το σχέδιό του;

Πότε πρέπει να καλέσετε βοήθεια και να πάτε αμέσως στο νοσοκομείο;


Πονάτε στο στήθος; Είναι καρδιά ή στομάχι; Πότε πρέπει να καλέσετε βοήθεια και να πάτε αμέσως στο νοσοκομείο; του Ξενοφώντα Τσούκαλη, M.D.

Η στηθάγχη (πόνος λόγω ισχαιμίας) θα πρέπει να διαφοροδιαγιγνώσκεται από άλλες αιτίες θωρακικού πόνου. Ο πόνος στο στήθος μπορεί να προέρχεται από πολλές αιτίες, όπως:

Αιχμές Κωνσταντοπούλου κατά Βενιζέλου: «Θλιβερή εικόνα οι κλόουν της πολιτικής»

Αιχμές Κωνσταντοπούλου κατά Βενιζέλου: «Θλιβερή εικόνα οι κλόουν της πολιτικής»


Σε μια πολύ σκληρή δήλωση προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την ψηφοφορία για την προανακριτική στη Βουλή. Η κυρία Κωνσταντοπούλου αναφέρεται σε «κλόουν της πολιτικής ζωής», φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Αναλυτικά, η δήλωση της κυρίας Κωνσταντοπούλου: «Χθες, Πρωθυπουργός, οι περισσότεροι Υπουργοί της Κυβέρνησης, 2 Αντιπρόεδροι της Βουλής από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. και πλείστοι βουλευτές των δύο κομμάτων παρείχαν τα «διαπιστευτήριά τους’» στον κ. Βενιζέλο, ψηφίζοντας μόνον στην κάλπη με το όνομα του κ. Παπακωνσταντίνου και διαβεβαιώνοντας έτσι τον επιτηρούντα τη διαδικασία κ. Βενιζέλο ότι δεν ζητούν την διερεύνηση των ευθυνών του
για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ!