Δεν μπορώ πια να σωπαίνω... Nτρέπομαι!

Πατρίδα μου, την κυβερνούν εδώ και δεκαετίες τα γνωστά «τζάκια», τα οποία εναλλάσσονται στην εξουσία. Kαραμανλήδες-Mητσοτάκηδες-Παπανδρέιδες! Γιατί; Tι συμβαίνει; Nτρέπομαι για την κατάντια του πολιτικού μας συστήματος, γιατί απέκρυψε, και συνεχίζει να αποκρύπτει, την αλήθεια από το λαό μας. H δικτατορία στην πληροφόρηση συνιστά έγκλημα κατά της Δημοκρατίας και του λαού μας. Όλα γίνονται στο ημίφως ή στο σκοτάδι. Όλοι τους συνειδητά έφεραν την Πατρίδα σε τέτοιο χάλι. Nαι, συνειδητά! Nτρέπομαι, γιατί τα κόμματα κατάντησαν «μαγαζάκια» διορισμένων «ανθυπάτων»! Nτρέπομαι για τα κανάλια εκείνα και τους δημοσιογράφους εκείνους που χρόνια τώρα παίζουν το ρόλο του νταβατζή και του προαγωγού...

Παγκόσμιο χρυσό στο Πόλο,η Εθνική ομάδας γυναικών !!



Περήφανους μας έκαναν τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας γυναικών στην υδατοσφαίριση, που κατάφεραν για πρώτη φορά να επικρατήσουν σε ομαδικό άθλημα.
Οι «γοργόνες» του Γ. Μορφέση επικράτησαν 9 -8 της Κίνας, στον αγώνα που διεξήχθη στην Σαγκάη στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου και «σήκωσαν» το χρυσό.
Τα «χρυσά κορίτσια» είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και σε καμία στιγμή δεν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, στοχεύοντας στην υψηλότερη θέση στο βάθρο. Στο φινάλε πανηγύρισαν μια τεράστια νίκη με 18.000 θεατές στο «Νατάριουμ» να τις αποθεώνουν.

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:
ΚΙΝΑ (προπονητής Τζανε): Λιου 2, Γουάνγκ 2, Τενγκ, Χε, Σονγκ, Σουν.
ΕΛΛΑΔΑ (προπονητής Μορφέσης): Ασημάκη 3, Ρουμπέση 3, Μελιδώνη, Λιόση, Μανωλιουδάκη. Έπαιξαν επίσης οι Κούβδου, Τσουκαλά, Ψούνη, Αβραμίδου, Γερόλυμου, Αντωνάκου, Λαρά.
(Πηγή: www.star.gr)

Τι ακριβώς μας χρωστάνε οι Γερμανοί με τις αποζημιώσεις.Δείτε το λογαριασμό.



Ο Μανώλης Γλέζος και ο Στέφανος Ληναίος, Πρόεδρος και Υπεύθυνος, αντίστοιχα, της Γραμματείας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, εκλήθησαν, και κατέθεσαν στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, παρόντος και του Υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Λαμπρινίδη, ενημερώνοντας όλα τα μέλη της Επιτροπής, με πλήρη και αναλυτικά στοιχεία, για ολόκληρο το μέγιστο πρόβλημα των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.