20 χρόνια ευρώ δείτε τον πίνακα πως ήταν οι τιμές πριν το ευρώ και πως είναι τώρα


20 χρόνια ευρώ δείτε τον πίνακα πως ήταν οι τιμές πριν το ευρώ και πως είναι τώρα






Κατάλαβες τώρα..;;


Το διαβάσαμε από το: 20 χρόνια ευρώ δείτε τον πίνακα πως ήταν οι τιμές πριν το ευρώ και πως είναι τώρα http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/12/20_16.html#ixzz5ZrgRVUlz

Η Εφορία μας υπενθυμίζει τι πρέπει να πληρώσουμε μέχρι 31 Δεκεμβρίου

Έννεα φορολογικές υποχρεώσεις καλούνται να εκπληρώσουν έως τις 31 Δεκεμβρίου εκατομμύρια νοικοκυριά και χιλιάδες επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τα όσα προβλέπουν οι ισχύοντες φορολογικοί νόμοι, έως τις 31-12-2018 πρέπει να έχουν εκπληρωθεί οι ακόλουθες φορολογικές υποχρεώσεις:

Η πληρωμή της 6ης και τελευταίας μηνιαίας δόσης του φόρου εισοδήματος από τα νομικά πρόσωπα. Σε περίπτωση που η φορολογική δήλωση υποβλήθηκε μετά τις 27 Ιουνίου, η δόση αυτή είναι η 5η και τελευταία. Το συνολικό ποσό που πρέπει να καταβληθεί υπερβαίνει τα 450 εκατ. ευρώ.Η εξόφληση της 4ης μηνιαίας δόσης του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) του έτους 2018, από τα φυσικά και τα νομικά πρόσωπα. Το ποσό που πρέπει να καταβληθεί ανέρχεται σε 616 εκατ. ευρώ.
Η πληρωμή του 50% ή ολόκληρου του ποσού του ΦΠΑ για τον μήνα Δεκέμβριο 2018 απ’ όσες εταιρείες τηρούν διπλογραφικά βιβλία. Το ποσό που πρέπει να πληρωθεί υπερβαίνει τα 400 εκατ. ευρώ.Η πληρωμή του 50% (της δεύτερης μηνιαίας δόσης) του ΦΠΑ για τον μήνα Νοέμβριο 2018 απ’ όσες εταιρείες τηρούν διπλογραφικά βιβλία και έχουν επιλέξει την καταβολή του σε 2 μηνιαίες δόσεις. Το συνολικό ποσό ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ.
Η καταβολή της τρίτης (και τελευταίας) δόσης του φόρου εισοδήματος από τα φυσικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.Η εφάπαξ εξόφληση των τελών κυκλοφορίας των Ι.Χ. αυτοκινήτων, των μοτοσικλετών και των λοιπών οχημάτων για το έτος 2019. Τα τέλη αυτά θα επιβαρύνουν πάνω από 5 εκατομμύρια φορολογούμενους με το συνολικό ποσό του 1,1 δισ. ευρώ.
Η πληρωμή μηνιαίων δόσεων από ρυθμίσεις οφειλών προς την Εφορία.
Πέραν των παραπάνω υποχρεώσεων, έως τις 31-12-2018:
Θα πρέπει να έχουν υποβληθεί δηλώσεις φόρου μεταβίβασης ακινήτων και να έχουν πληρωθεί εφάπαξ οι αναλογούντες ΦΜΑ απ’ όσους φορολογούμενους επιθυμούν να αγοράσουν ακίνητα σε περιοχές όπου από την 1η-1-2019 αυξάνονται οι αντικειμενικές αξίες.Θα πρέπει να έχουν υποβληθεί δηλώσεις ακινησίας και να έχουν κατατεθεί οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας στις αρμόδιες ΔΟΥγια οχήματα των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν να τα κυκλοφορούν από το νέο έτος, για να απαλλαγούν από τέλη, τεκμήρια και φόρους πολυτελείας.