ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ υπέρ της Ελλάδας από τους ήρωες του Charlie Hebdo!

Τα παλικάρια του περιοδικού Charlie Hebdo, θύματα του ολοκαυτώματος από ισλαμοφασίστες, δείχνουν ότι δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να χτυπούν τα καθάρματα του πλανήτη.

Στο σημερινό τους πρωτοσέλιδο, τον ρόλο του παράφρονα «Μωχάμεντ» παίρνει η Λαγκάρντ, που φαίνεται να δολοφονεί έναν Έλληνα για να «σώσει την Ευρώπη». Λέγοντας «πνίξτε έναν Έλληνα».

Οι ισλαμοφασίστες όπως είδαμε άλλωστε, πηγαίνουν πακέτο με το ΔΝΤ.

Πολύ σημαντική παρέμβαση από ένα περιοδικό που έχει πληρώσει τον αγώνα του για ελευθερία, με αίμα.

olympiada 

Πικετί προς Γερμανία: Δεν πληρώσατε ποτέ τα χρέη σας, μην κάνετε μαθήματα

Πικετί προς Γερμανία: Δεν πληρώσατε ποτέ τα χρέη σας, μην κάνετε μαθήματα

piketi-dietnh

«Η Γερμανία είναι η χώρα που δεν έχει πληρώσει ποτέ τα χρέη της. Δεν μπορεί να δίνει μαθήματα για το θέμα αυτό σε άλλες χώρες», τόνισε ο γνωστός Γάλλος οικονομολόγος Τομά Πικετί ασκώντας έντονη κριτική στη στάση της Γερμανίας στο θέμα τους χρέους, που όπως είπε δεν αντιμετωπίζει μόνο η Ελλάδα αλλά και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.Ο Πικετί πρόσθεσε ακόμα πως: «Η Ευρώπη χρειάζεται έναν νέο δημοκρατικό θεσμό, ο οποίος θα αποφασίσει για το επιτρεπτό όριο χρέους ώστε να αποφευχθεί μια νέα αύξησή τους. Θα μπορούσε να είναι για παράδειγμα μια επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit επεσήμανε ακόμα πως: «Χρειαζόμαστε μια διάσκεψη για το σύνολο των χρεών της Ευρώπης μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Μια αναδιάρθρωση του χρέους δεν είναι αναπόφευκτη μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες».
Για τη στάση της Γερμανίας σε σχέση με το ελληνικό ζήτημα δήλωσε πως «είναι μεγάλο λάθος η υπονόμευση της δημοκρατίας στην Ευρώπη, όπως κάνει τώρα η Γερμανία προκειμένου να επιβάλλει κανόνες που προέρχονται κυρίως από το Βερολίνο σχετικά με τα χρέη των κρατών».


Νέος κρυφός κώδικας της Google κατασκοπεύει όλους τους υπολογιστές.....

Ο Rick Falkvinge της Private Internet Access, εντόπισε στον υπολγιστή του κάτι που έμοιαζε με ιό, στις 17 Ιουνίου. Το κοίταξε από δω, το κοίταξε από κει και διαπίστωσε πως είναι μία κατασκοπευτική εφαρμογή της Google σε συνεργασία με την DARPA.Στην συνέχεια, διαπίστωσε, πως αυτός ο κώδικας έγινε download μυστικά και χωρίς να ενημερωθεί κανένας χρήστης που διαθέτει και χρησιμοποιεί το Chrome.Σύμφωνα με τον Falkvinge, αυτός ο κατασκοπευτικός μηχανισμός ανοίγει τα μικρόφωνα και μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα όσα ακούγονται στο χώρο ολόγυρα.
chrome-voicesearch
Ο Falkvinge επικοινώνησε με την Google η οποία σε μία μακροσκελή επιστολή της παραδέχτηκε πως προέβη σε αυτή την κίνηση η οποία προς παρόν είναι ανενεργή και επιπλέον πως δεν έχει πρόθεση να προβεί σε εκμετάλευση όλων όσων θα ακούγονται (όταν γίνει ενεργή) χωρίς να πάρει την έγγριση από τα εκατομμύρια των χρηστών Chrome. Επιπλέον, υποστήριξε πως η ενέργειά της αυτή δεν ήταν κρυφή, αλλά μέρος της βασικής συμπεριφοράς του Google Chrome.Είδατε τι μπορεί να πάθει κανείς αν δεν διαβάζει τα ψιλά γράμματα;…
Τώρα, να τους πιστέψουμε ή όχι;