Ένα γράμμα για σένα...


Καμιά ώρα τώρα, κάθομαι μπρος την άδεια σελίδα. Λευκή, ψυχρή, άψυχη, σχεδόν εχθρική μου φαίνεται. Θέλω να τη γεμίσω με κείνα τα μαύρα σημαδάκια που πηδάν το ένα δίπλα στ’ άλλο και σχηματίζουν λέξεις, φράσεις, νοήματα, δίνοντας ζωή σε τούτο τ’ άσπρο και νεκρό κενό μπροστά μου. Πολλές φορές ξεκίνησα να γράφω απόψε, πολλές φορές σταμάτησα.... Δεν βρίσκω τον τρόπο, το κλειδί που θα μ’ ανοίξει την πόρτα της έκφρασης. Πως άλλωστε να μπορέσουν λίγα γράμματα, όσο περίτεχνα και να τα ταιριάξω, να...μεταφέρουν τη μαυρίλα τη ψυχής μου; Κι αν ακόμα μπορέσουν, πώς να τολμήσω να τ’ αντικρίσω εκεί αραδιασμένα, γυμνά, σε κοινή θέα; Φοβάμαι.

H Λίστα της ντροπής, ΤΑ ΈΞΟΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΈΓΓΡΑΦΑ)

198 Εκ. ευρώ το 2010 για τους 300 και τους υπαλλήλους τους...!Εν μέσω οικονομικής κρίσης και με 500.000 συνανθρώπους μας να έχουν μηδενικό εισόδημα, είναι -αν μην τι άλλο- προκλητικές οι δαπάνες της Βουλής των Ελλήνων για το έτος 2010. Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε στις 13 Σεπτεμβρίου 2011 ο...
αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης

Θα καούν μόνοι τους στην πυρά της λαϊκής οργής

Η υπομονή εξαντλείται. Το κόστος που πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες για τη διάσωση της χώρας και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί, μας γονατίζει. Η οργή ξεχειλίζει και η οικονομική πίεση αυξάνεται. Και όλοι μας, αναρωτιόμαστε, γιατί δεν γίνεται κάτι από τον Σαμαρά, γιατί δεν παίρνει την πρωτοβουλία να σαρώσει αυτή τη διαολεμένη κατάσταση, γιατί δεν κάνει κάτι να σταματήσει τον κατήφορο.