Παπανδρέου για τρόικα: "Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να βρίσκονται δίπλα μας συνέχεια" ....Η συμφωνία φέρνει κούρεμα του χρέους 50%!!

Δέκα ώρες και κάτι κράτησε και αυτή η ιστορική σύνοδος κορυφής με τις εντάσεις της, τα πήγαινε - έλα της αλλά και την διακοπή που έγινε στις 2 το πρωί και απείλησε να τα τινάξει όλα στον αέρα!
Στις 05.15 όλοι ανάσαναν με ανακούφιση αφού η συμφωνία είχε επιτευχθεί και τα χειρότερα σενάρια (βλ. χρεοκοπία) είχαν πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων.
Τα πρώτα νέα μαθεύτηκαν από το δίδυμο Μέρκελ - Σαρκοζί και στην συνέχεια από τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου. Ο οποίος εκτός από το κούρεμα το οποίο είναι 50% μας ανακοίνωσε ότι ήταν και δικός του διακαής πόθος η επιτροπεία.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ (;) ο Έλληνας παραμελεί, αλλά δεν ξεχνά!

Έκανα το λάθος να ανοίξω τηλεόραση και να δω ειδήσεις. Κάθε φορά που ακούω, η βλέπω τα νέα μέτρα, είμαι έτοιμος να σκοτώσω άνθρωπο. Κάποιοι νομίζουν ότι επειδή δεν μιλάμε, είμαστε όλοι μας χαχόλοι η δούλοι. Αν τα πάρω στο κρανίο όμως και βγω στον δρόμο και αρχίζω και  θερίζω, τότε  τι θα είμαι ;;; Ο μακελάρης της Νορβηγίας ;; Τρομοκράτης ;;; Ανισσόροπος ;; Ανθέλληνας ;; Ψυχασθενής;; και δεν ξέρω...
πόσα ακόμα παραδείγματα  μπορώ να πω. Κάποιοι που πήραν εξουσία  χωρίς να την αξίζουν, νομίζουν ότι έχουν το δίκιο με το μέρος τους,  αλλά  πιστεύουν πως έχουν και  το αλάνθαστο του Πάπα. Δυστυχώς το δόγμα Κίσινγκερ έγινε πράξη. Γίναμε Αμερικανάκια και τρώμε ότι μας σερβίρουν. Όχι όλοι όμως. Αρκετοί  Έλληνες  γνωρίζουν  τι ακριβώς συμβαίνει  αλλά δεν παίρνουν θέση, ο καθένας  για  τους δικούς  του λόγους.

ΣΟΣ.....Η Κατερίνα Ακριβοπούλου σήμερα σε τρία λεπτά τα είπε όλα. Ένα βίντεο που αξίζει να το δείτε όλοι.

SOS....Να πως θα διασωθεί οικονομικά η Ελλάδα


Θα χρειασθούν πολύ λίγοι νέοι νόμοι

1ος νόμος. Δεν αναγνωρίζεται από τις επόμενες κυβερνήσεις τίποτα από αυτά που αναφέρονται στα διάφορα μνημόνια.
2ος νόμος. Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος και επομένως σταματάμε άμεσα τις πληρωμές.  Πάμε στα δικαστήρια και όσο χρέος δεν θεωρηθεί απεχθές το πληρώνουμε με το 15% του ΑΠΕ για όσα χρόνια κρατήσει αυτή διαδικασία.

Συντομογραφίες λέξεων pc, internet, chat!!!!!


Σίγουρα θα έχετε δει ανθρώπους να συννενοούνται με "κινέζικες" συντομογραφίες στον κόσμο των υπολογιστών. Ας ρίξουμε λίγο φως εδώ, παρουσιάζοντας μια λίστα κατηγοριοποιημένη με πολλές από αυτές τις συντομογραφίες.
Οι επιμέρους λίστες είναι ταξινομημένες αλφαβητικά.