......θυμηθείτε ο ΚΟΣΜΟΣ είναι στα κάγκελα και καμιά ανοχή.....

.....από σήμερα Αντωνάκη ΕΧΕΙΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ για να ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ.
*τα αντεργατικά μέτρα,
*κατάργηση χαρατσιού ΔΕΗ.
*ακύρωση μειώσεως μισθών (επί όλων των μισθολογίων) & συντάξεων.
*επαναφορά κατώτερου μισθού στα 700 ευρώ (καθαρά).
*αποκατάσταση των συντάξεων.
*τακτοποίηση της ιατροφαρμακευτικής – υγειονομικής περίθαλψης.
*επαναφορά αφορολόγητου στα 10.000 ευρώ.
* μείωση ΦΠΑ 20% και στα τρόφιμα 9%.
…. αυτές είναι 8 κατά άμεση προτεραιότητα, ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν. σήμερα κιόλας και άνευ καμιάς χρονοτριβής. η αντίστροφη μέτρηση κύριε ΣΑΜΑΡΆ έχει αρχίσει, και ΟΠΩΣ καταλαβαίνεις, δεν. υπάρχει καμιά πίστωση χρόνου … ούτε προς ΕΣΑΣ … ούτε προς τους συνεργάτες σας στην συγκυβέρνηση…τα λόγια τελείωσαν…. τώρα πράξη. η αντίστροφη μέτρηση άρχισε …ένας μ@λ@κοψήφουρας

Οι Ηλικιωμένοι και ο Φόβος...(Ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ κείμενο. Αξίζει να διαβαστεί όλο).

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, συμμαθητές και συμμαθήτριες.
Συναγωνίστριες και συναγωνιστές στον αγώνα της καθημερινότητας και της ζωής.Σας προσκαλώ να διαβάσετε τις σκέψεις ενός φίλου καθημερινού, συνομηλίκου σας, που δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και δεν υπηρετεί καμία σκοπιμότητα. Ενός συνομηλίκου σας που παίζατε μαζί στην αλάνα μιας φτωχογειτονιάς της Θεσσαλονίκης, που πήγατε μαζί του στο Σχολείο, πολλοί και στο Πανεπιστήμιο.

SOS ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ....Το τέλος των σχολικών βιβλιοθηκών.....

Σε ολόκληρη την υφήλιο, ένα κοράκι πλανάται πάνω από τα κεφάλια των αναγνωστών στις βιβλιοθήκες κράζοντας «Nevermore»!
Γιατί άραγε να κλείνουν οι δημόσιες βιβλιοθήκες ακόμη και σε μια κατ' εξοχήν χώρα βιβλιοφίλων, όπως η Μεγάλη Βρετανία; Ο Οσκαρ Γουάιλντ (στο The Soul of Man Under Socialism) διέβλεπε πως αν είναι να έχουμε κυβερνήσεις εξοπλισμένες με τόση οικονομική δύναμη όση είναι και η πολιτική τους εξουσία, αν δηλαδή καταλήξουμε να έχουμε βιομηχανικές τυραννίες, το τελευταίο στάδιο του ανθρωπίνου είδους θα είναι χειρότερο από αυτό του πρωτόγονου.

SAMARAS....Ποιος είναι ο 13ος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης



Ο Αντώνης Σαμαράς (23 Μαΐου 1951, Αθήνα) είναι Πρωθυπουργός της Ελλάδας από τις 20 Ιουνίου 2012, βουλευτής Μεσσηνίας και πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας από τον Νοέμβριο του 2009. Έχει διατελέσει Υπουργός Οικονομικών από τις 2 Ιουλίου 1989 έως τις 12 Οκτωβρίου 1989, Υπουργός Εξωτερικών δύο φορές από τις 23 Νοεμβρίου 1989 έως 16 Φεβρουαρίου 1990 και από τις 11 Απριλίου 1990 έως τις 14 Απριλίου 1992 και Υπουργός Πολιτισμού από τις 8 Ιανουαρίου 2009 έως τις 7 Οκτωβρίου 2009. Ήταν επίσης ευρωβουλευτής το διάστημα 2004-2007.