Ολόκληρη η Προδοσία στη ΔΕΗ με στοιχεία !

wind-energy
του Αυγερινού Χατζηχρυσού ΝΕXUS Ιουνίου 2013 ΔΕΗ, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος της Ελλάδος, με τζίρο πάνω από €6δις , με 7,5εκ.πελάτες και αυτή την στιγμή η μοναδική εταιρεία διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα με 62 σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και 363 μονάδες ηλεκτροπαραγωγής και μητρική του Ανεξαρτήτου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε. στον οποίο το σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτή η εταιρεία που το 2009 έκλεισε με κέρδη ύψους €1 δις, όπως είναι φυσικό εποφθαλμιούν πολλοί να αποκομίσουν μερίδιο των κερδών και της Αγοράς, πόσο μάλλον η Τροϊκα και οι πολυεθνικές που αυτή εκπροσωπεί.

Προσοχή στα ΑΤΜ. Τι να κάνετε για να μην σας κλέψουν

H θερμοκρασία ανεβαίνει, οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν και οι σπείρες των επιτηδείων που «χτυπούν» στα... αφύλακτα ATM σε νησιά και τουριστικούς προορισμούς επιστρέφουν. Έτσι, με το θερμόμετρο να «χτυπά κόκκινο», οι τράπεζες για ακόμη μια φορά «χτυπούν καμπανάκι» για την έξαρση της απάτης στα ΑΤΜ, εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών, ζητώντας από τους πελάτες τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές τους, ιδιαίτερα στους παραθεριστικούς προορισμούς.Όπως εξηγούν, το καλοκαίρι στα νησιά και σε άλλους δημοφιλείς τουριστικούς τόπους, πολλές συναλλαγές γίνονται σε «αφύλακτα» ATM, τα οποία δεν βρίσκονται μέσα σε τράπεζες, αλλά σε δρόμους, πλατείες, καταστήματα, ακόμη και σούπερ μάρκετ. Έτσι, είναι πολύ πιο εύκολο για τις σπείρες των επιτήδειων να «στήσουν» κάποιο από τα κόλπα τους, αφαιρώντας χρήματα από τους υποψήφιους πολίτες.

Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Είμαι οργισμένος, γιατί η χώρα μου η Ελλάδα κυβερνάται από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα και οι πολιτικοί μας δεν αγαπούν την Δημοκρατία, γι΄ αυτό την μετέτρεψαν από κοινοβουλευτική δημοκρατία σε απόλυτη κομματοκρατία και πολλοί εξ αυτών είναι μέλη και στελέχη της παγκόσμιας εξωπολιτικής εξουσίας (λέσχη Μπίλντεμπεργκ κ.α), εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξεως πραγμάτων, δηλαδή του διεθνούς σιωνισμού.Έτσι, 40 χρόνια από την μεταπολίτευση κατέστρεψαν ηθικά, θεσμικά, πολιτισμικά και οικονομικά τη χώρα μου την Ελλάδα.