«ΒΟΜΒΑ» BLOOMBERG ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

Στη μεγαλύτερη χώρα – παραγωγό χρυσού στην Ευρώπη θα μπορούσε να αναδειχθεί η Ελλάδα έως το 2016, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Bloomberg, παραπέμποντας στην μεγάλη παραγωγή του πολύτιμου μετάλλου που αναμένεται τα επόμενα χρόνια από τα τέσσερα ορυχεία των Eldorado Gold Corp. (ELD) και Glory Resources Ltd. (GLY).

ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Επικαιροποιημένες Nομικές συμβουλές για διαδηλωτές



Το κείμενο που ακολουθεί περιέχει επικαιροποιημένες Νομικές Συμβουλές για Διαδηλωτές. Διαβάστε το και διαδώστε το με κάθε τρόπο. Επικολλήστε το σε προφίλ και ομάδες στο facebook, να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι συμπολίτες γίνεται (Τηλέφωνο της Ομάδας Νομικής Υποστήριξης: 210-3829910):
1. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Πληροφορίες για το νομικό πλαίσιο που αφορά το δικαίωμα της διαδήλωσης στην Ελλάδα, πρακτικές συμβουλές για την υλοποίηση αυτού του δικαιώματος πριν και κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων, όπως και για τη συμπεριφορά σε περίπτωση προσαγωγής, σύλληψης και εμπλοκής με την ποινική δικαιοσύνη.

Too little, too late

του Μιχάλη Κόκκινου... Πέρα από τα πια όποια πρωτόκολλα και τις δραματοποιημένες φιέστες υποδοχής, η Άγκελα Μέρκελ ήρθε στην Αθήνα και μίλησε χωρίς μεταφορές, συμβολισμούς ή κάτι τέτοιο. Μίλησε σα Γερμανίδα, δίνοντας ένα μάθημα πρακτικού προτεσταντισμού. Γιατί όπως διδάσκει μία βασική προτεσταντική αρχή "before pleasure comes the pain".