ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! - ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ! 48ωρη απεργία στις 6 και 7 Νοέμβρη


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ 48ωρη απεργία 6 και 7 Νοέμβρη.
Την ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια.
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 5.00 μ.μ. στην Ομόνοια.
Τίποτα δεν τελείωσε αν δεν πούμε εμείς την τελευταία λέξη! Εμείς έχουμε τη δύναμη. Εμείς θα τους ανατρέψουμε! Να μη χαθεί ούτε ένα λεπτό!Χωρίς καμιά καθυστέρηση, με οργάνωση, αποφασιστικότητα, μέσα από συνελεύσεις και συλλογικές αποφάσεις, να πάρουμε όλα εκείνα τα μέτρα, ώστε η 48ωρη απεργία να γνωρίσει πρωτόγνωρη επιτυχία.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ρεί στη λαϊκή σούπα.....

....η πείνα σήμερα θεωρείται καθημερινό φαινόμενο και παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις ως τα όρια συναγερμού που είναι άκρως απάνθρωπο.Τα συσσίτια (λαϊκή σούπα),είναι πλέον το γεύμα για χιλιάδες ανθρώπους στο πλανητικό χωριό που ακούει στο όνομα Ελλάς.Το ίδιο το σύστημα είναι που προκαλεί την πείνα,γιατί κερδοσκοπεί επάνω σ' αυτήν.

Το συγκλονιστικό γράμμα ενός λιμενικού πρός στους 300 της Βουλής

"Από πολύ μικρός ήξερα ακριβώς τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Δυστυχώς όμως τα όνειρά μου κατεδαφίζονται μέρα με τη μέρα αφού η πολιτεία δείχνει να μη με σέβεται να μη αναγνωρίζει ή να με ξέρει" γράφει ο 30χρονος λιμενικος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Το συγκλονιστικό γράμμα του λιμενικού προς τους 300 της Βουλής δημοσιευτηκε στο περιοδικό "Νέα Πλεύση". Διαβάστε το:

Μαθετε τα δικαιωματα σας.....όσοι ταξιδεύετε με αεροπλάνο


Στα δικαιώματα των επιβατών, αλλά και στις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των αεροπορικών εταιριών, αναφέρεται ευκρινώς κοινοτική οδηγία, με αφορμή την αυξημένη κίνηση κατά την εορταστική περίοδο.
Σε ότι αφορά τα δικαιώματα των επιβατών η οδηγία προβλέπει ότι: