Robin Williams: Η ανθρωπότητα πρέπει να υποκλίνεται στην Ελλάδα

Η ανθρωπότητα οφείλει να υποκλίνεται στην ελληνική ιστορία δηλώνει ο Robin Williams, λέγοντας ακόμα ότι μπορεί η οικονομία σας να μην πηγαίνει καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανίσχυροι."Τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν συνεχώς για όλους. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η κληρονομιά, η ταυτότητά σας. Ο Παρθενώνας δεν φεύγει από την Αθήνα. Είναι ακόμα εκεί για να θυμίζει ότι η πρόοδος και η ακμή μπορούν να επσιτρέψουν", δήλωσε σε συνέντευξή στου στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" ο διάσημος κωμικός Robin Williams.Είπε ακόμα, ότι έχει κάνει διακοπές με σκάφος στα ελληνικά νησιά και πώς δεν ήταν αρκετό για να δει όλα όσα έχει διαβάσει στην ελληνική μυθολογία. "Στην Αγγλία για παράδειγμα, δεν πήγα πουθενά. Τι να δω; Το παλάτι του Μπάκιγχαμ; Δεν με νοιάζει. Όπως κι αν πάω στην Γερμανία, δεν θα πάω να δω το Τείχος του Βερολίνου. Ωστόσο, την Δήλο, τον Παρθενώνα και τις Μυκήνες δεν μπορείς να τις αγνοήσεις".
cosmo.gr

Ή θα παλέψουμε μέχρι να τους ανατρέψουμε, ή θα μας τελειώσουν

  Γνωρίζουμε, τόσο από αφηγήσεις επιζώντων όσο και από τα έργα ιστορικών, ότι ο ρυθμός θανάτωσης κρατουμένων στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν αντιστρόφως ανάλογως με αυτόν της έντασης των παραγωγικών αναγκών των εργοστασίων, και συνεπώς, των καταναλωτικών αναγκών της γερμανικής οικονομίας:

Με κλάματα ανακοίνωσε το «πάγωμα» στις συντάξεις η υπ. Εργασίας της Ιταλίας (video)Με κλάματα ανακοίνωσε το «πάγωμα» στις συντάξεις η υπ. Εργασίας της Ιταλίας (video) Είναι κάτι που μάλλον δε θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα......

Συνέβη στην Ιταλία και η εικόνα κάνει το γύρο του κόσμου. Η υπουργός Εργασίας της κυβέρνησης Μόντι, Έλσα Φορνέρο ανέλαβε το δύσκολο έργο να ανακοινώσει πως τον επόμενο χρόνο θα «παγώσουν» οι συντάξεις. Είναι ένα από τα μέτρα, ύψους 24 δισ., που αναγκάστηκε να πάρει η νέα ιταλική κυβέρνηση στην προσπάθεια να σώσει τη χώρα από τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό.
Και ενώ, με τον πρωθυπουργό δίπλα της, η Φορνέρο ανακοίνωνε πως οι πολίτες πρέπει να κάνουν κι άλλες θυσίες, ξέσπασε σε λυγμούς.«Λυπάμαι. Οι άνθρωποι που εργάζονται δεν έχουν άλλα χρήματα να δώσουν. Ως αποτέλεσμα, το όριο συνταξιοδότησης αυξάνεται για τις γυναίκες στα 62 χρόνια και για τους άνδρες στα 65. Επίσης, δεν έχουμε την πολυτέλεια να σας δίνουμε κάθε χρόνο αυξήσεις στο ύψος του πληθωρισμού», τα λόγια της πριν ξέσπασε σε κλάματα.
πηγή

Το κουπόνι της αβύσσου

Γράφει η Λιάνα ΚανέλληΤο κουπόνι της αβύσσου Είναι πράματα σ’ αυτή τη ζωή που αντέχονται κι άλλα που δεν αντέχονται, όχι να τα βλέπεις, όχι να τα ζεις, αλλά μήτε να τ’ ακούς. Είναι κείνα τα σκληρά και χυδαία, κείνα τ’ αποτρόπαια που ακόμη και πρωτόγνωρα ξυπνάνε μέσα στην ψυχή του ανθρώπου μνήμες κτήνους.
Γεννάνε εκείνο το αίσθημα της αναίτιας ντροπής για το γένος και το είδος στο οποίο ανήκεις.

ΣΟΚ στο Ρέθυμνο-Βίαζε τα παιδιά σε νεκροταφεία και σπηλιές

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 47χρονου εκπαιδευτικού και προπονητή καλαθοσφαίρισης παιδικών – εφηβικών τμημάτων, που ασελγούσε εις βάρος ανηλίκων στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για τον Σειραγάκη Νικόλαο του Ματθαίου, και της Κλεάνθης. Ο 47χρονος εκπαιδευτικός ......
οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή.