ΣΟΚ στο Ρέθυμνο-Βίαζε τα παιδιά σε νεκροταφεία και σπηλιές

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 47χρονου εκπαιδευτικού και προπονητή καλαθοσφαίρισης παιδικών – εφηβικών τμημάτων, που ασελγούσε εις βάρος ανηλίκων στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για τον Σειραγάκη Νικόλαο του Ματθαίου, και της Κλεάνθης. Ο 47χρονος εκπαιδευτικός ......
οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή. Ήδη έχουν καταθέσει σύμφωνα με την Αστυνομία 13 ανήλικοι που περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την διαδικασία της σεξουαλικής “μύησης” που τους υπέβαλε ο “δάσκαλος” και ο αριθμός των θυμάτων δε λέει να σταματήσει. Αποτροπιασμό προκαλεί και το βίντεο που έχουν στην διάθεση τους οι αστυνομικοί.
Τα θύματά του τα οδηγούσε σε νεκροταφεία, ξωκλήσια και σπηλιές και τα υποχρέωνε σε “δοκιμασίες”. Σε κατάσταση “νευρικού κλονισμού” βρίσκεται η κοινωνία του Ρεθύμνου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης που παρακολουθεί πανικοβλημένη τις αποκαλύψεις. Οι γονείς των παιδιών υποστηρίζονται ψυχολογικά, αφού βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.
Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/12/blog-post_6606.html#ixzz1fdeBDxmn

Δεν υπάρχουν σχόλια: