Πάγωσε η Ευρώπη | Σκάνδαλο ΒΟΜΒΑ για Μέρκελ και Σόιμπλε !! ΔΕΙΤΕ τι συνέβη;;

7/03/2015 11:36:00 μ.μ.

Πάγωσε η Ευρώπη | Σκάνδαλο ΒΟΜΒΑ για Μέρκελ και Σόιμπλε !! ΔΕΙΤΕ τι συνέβη;;
obamer-dietnh

Πάγωσε η Ευρώπη | Σκάνδαλο ΒΟΜΒΑ για Μέρκελ και Σόιμπλε !! ΔΕΙΤΕ τι συνέβη;;
Μετά απο ισχυρή παρέμβαση του πρόεδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να εφαρμόσει σκληρή πολιτική απέναντι στην Άνγκελα Μέρκελ ώστε να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στην εξωτερική πολιτική και Άμυνα της ΕΕ, βγαίνουν στο φως τα λερωμένα και άπλυτα ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟ'Ι'ΜΠΛΕ.Ο πρόεδρος Ομπάμα ΖΗΤΗΣΕ να δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος πριν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.
Μία έκθεση που δείχνει με σαφή τρόπο ότι το ελληνικό χρέος ΔΕΝ είναι βιώσιμο, στηρίζοντας τις ελληνικές απόψεις.  Χαρακτηριστικό είναι ότι στο εσωτερικό του ΔΝΤ έγινε ο κακός χαμός ανάμεσα στους εκπροσώπους ΗΠΑ και Γερμανίας.Ο Μ.Ομπάμα λαμβάνει επικρίσεις και πληροφορίες ότι η Καγκελάριος με τη στάση της οδηγεί τα πράγματα σε ολική ρήξη με την Ελλάδα με άγνωστες προεκτάσεις, αφού γνωρίζει τις γεωπολιτικές επιπτώσεις του ελληνικού ζητήματος. Μάλιστα, οι σύμβουλοί του τονίζουν ότι "δεν μπορεί η Καγκελάριος να διαλύσει το δυτικό σύστημα ασφαλείας όπως αυτό οικοδομήθηκε από το 1945 και μετά".
Yπενθυμίζουμε ότι oι ΗΠA μέσω της NSA κρατούν "χειροπόδαρα δεμένη" τη Γερμανία.Τις αποκαλύψεις των WikiLeaks για τις υποκλοπές της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ στην Άνγκελα Μέρκελ, με θέμα την Ελλάδα, έδωσε στη δημοσιότητα χθες εφημερίδα.Πρόκειται για απόρρητα έγγραφα, με αντικείμενο τα όσα κατέγραφαν οι κοριοί της NSA από συνομιλίες της Μέρκελ και άλλων Γερμανών αξιωματούχων. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, προκύπτει ότι εδώ και χρόνια η Καγκελάριος δεν πίστευε ότι ένα γενναίο κούρεμα του ελληνικού χρέους θα αποτελούσε πραγματική λύση για το «ελληνικό πρόβλημα» .

%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25BA%25CE%25B5%25CE%25BB1--1
Έτσι λοιπόν η Γερμανίδα καγκελάριος και ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας, κράτησαν πολύ καλά ΚΡΥΜΕΝΗ την έκθεση του ΔΝΤ που ζητούσε απεγνωσμένα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30% "κούρεμα" του ελληνικού χρέους, γιατί απλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΙΩΣΙΜΟ.Στο γεγονός αυτό έριξε άπλετο φώς σήμερα ο έλληνας υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, δημοσιέυοντας στο twitter την έκθεση του ΔΝΤ (που έκρυβαν Μερκελ-Σόιμπλε), τρολάροντας ΑΣΧΗΜΑ την άλλη ΟΧΙΑ την κ. Λαγκάρντ.

var%2B1
 "Το ΔΝΤ συμφωνεί με την Αθήνα ότι το χρέος χρειάζεται ελάφρυνση", γράφει στο tweet o υπουργός Οικονομιών ΞΑΦΝΙΑΖΟΝΤΑΣ όλους όσους το είδαν...
var%2B2

Οριστικό! Αποδείξεις τέλος – Πληρώνετε με πιστωτικές για να πετύχετε έκπτωση φόρου

- Καταργείται από την Πρωτοχρονιά του 2016 η υποχρέωση των φορολογούμενων να συγκεντρώνουν αποδείξεις.- Έκπτωση φόρου θα έχουν μόνο όσοι κάνουν αγορές χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες.- Διαβάστε πως θα έχετε έκπτωση φόρου εως 2.100 ευρώ.Με τη χρήση πλαστικού χρήματος θα χτίζεται το αφορολόγητο από το 2016
Οριστικό! Αποδείξεις τέλος – Πληρώνετε με πιστωτικές για να πετύχετε έκπτωση φόρου

μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής πρόκειται να προωθήσει το υπουργείο Οικονομικών τις επόμενες ημέρες με σχετικές διατάξεις που θα κατατεθούν στη Βουλή.
Το πρώτο είναι διασύνδεση των ταμειακών μηχανών επαγγελματιών και επιχειρήσεων με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προκειμένου οι ελεγκτές να έχουν άμεση εικόνα για να τον τζίρο τους. Το δεύτερο είναι η σύνδεση του αφορολόγητου ποσού εισοδήματος με δαπάνες του φορολογούμενου που θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω πιστωτικών καρτών.Ειδικότερα με σχετική διάταξη θα καταργείται από το 2016 η υποχρέωση των φορολογούμενων να συγκεντρώνουν αποδείξεις για τις δαπάνες που πραγματοποιούν προκειμένου να ωφεληθούν από το αφορολόγητο ποσό των 9.550 ευρώ το οποίο οδηγεί σε έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ.Στο εξής με βάση τη νέα ρύθμιση το αφορολόγητο θα "χτίζεται" μόνο μέσα από αγορές με τη χρήση πλαστικού χρήματος που θα κάνει ο φορολογούμενος. Και επειδή οι δαπάνες αυτές προκύπτουν από την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η κάθε κάρτα θα απαλλαγούν από το μαρτύριο της συλλογής των αποδείξεων. Και το μέτρο αυτό αποσκοπεί στη σύλληψη της φοροδιαφυγής. Όπως είναι γνωστό μέσω της διασταύρωσης των δαπανών αυτών των φορολογούμενων με τον τζίρο που δηλώνουν οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες οι φορολογικές αρχές θα έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν ένα μεγάλο μέρος της φορολογητέας ύλης που σήμερα αποκρύπτεται.
Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ