29 Δεκέμβρη 1890 : Το Ολοκάυτωμα των Ινδιάνων από τους Αμερικανούς...(γεννοκτονία ή εθνοκάθαρση;;...)

29/12/1890: Ολοκληρώνεται ουσιαστικά η “κατάκτηση της Αμερικής” με τη “μάχη (που μόλις το 1970 αναγνωρίστηκε ως “σφαγή”) στο Wounded Knee” που ολοκληρώθηκε με θηριώδίες του Αμερικάνικου στρατού των Ινδιάνων… σε βάρος άμαχων και γυναικόπαιδων της φυλής των “Σιου” που βρήκαν τραγικό θάνατο από τις σφαίρες των αδίστακτων στρατιωτών του συνταγματάρχη Τζέιμς Φορσάιθ. Έπρεπε να περάσουν 80 ολόκληρα χρόνια, αφού μόλις το 1970, η σφαγή αμάχων που ακολούθησε της μάχης, αναγνωρίστηκε ως “έγκλημα πολέμου” του Αμερικανικού στρατού.Η Αμερικάνική κοινή γνώμη των “πολιτισμένων” κατακτητών βρέθηκε μάλιστα να επικροτεί(;) το “Ολοκαύτωμα των Ινδιάνων” . Ενώ στο σύνολο τους οι Αμερικάνικες εφημερίδες της τότε εποχής, έγραψαν “διθυραμβικά” δημοσιεύματα.Παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε να κάνουμε με μάχη, αλλά…με σφαγή αμάχων και εγκλήματα πολέμου που έγιναν με πρωτοφανή βαρβαρότητα και ύπουλο τρόπο, από τους άνδρες του επικεφαλή της επιχείρησης, συνταγματάρχη Τζέιμς Φορσάιθ…Οι “βάρβαροι” αυτόχθονες της Αμερικής αφού οι γηγενείς κάτοικοι, αντιστάθηκαν σθεναρά για περίπου 400 χρόνια, στους “πολιτισμένους” απόγονους των Ευρωπαίων, προκειμένου να κρατήσουν τη γη των προγόνων τους. Πληρώνοντας με βαρύ φόρο αίματος και σχεδόν…ολοκληρωτικό αφανισμό.

Ευτυχώς είμαστε άλλη φυλή

γράφτηκε στον Τοιχο  -  2 Comments

Ευτυχώς που δεν ανήκουμε στην ίδια φυλή με τον Φίλη. Ευτυχώς που έκανε τον διαχωρισμό ο ίδιος με την τελευταία του φοβερή ρήση και ξεκαθάρισαν τα πράγματα εντελώς και δημοσίως. Δεν αφορά κανέναν η άποψη του κτήνους (με τον επιστημονικό όρο)  για το αν συντελέστηκε γενοκτονία από το 1915 μέχρι το 1922 κάπου εκεί στα ανατολικά της Ελλάδας και στα Δυτικά της Τουρκίας.
Ευτυχώς που ξεκαθάρισε ότι η φίλη του Φίλη, Τουρκία, απλά έκανε μία εθνοκάθαρση βγάζοντας από το τούρκικο έθνος πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους άλλης εθνικότητας. Καθάρισε από μία φυλή που ο υπουργός του Σύριζα δεν αναγνωρίζει ως ράτσα στην οποία ανήκει ο ίδιος οι οπαδοί και οι συνδαιτυμόνες του.Αυτό που αφορά τους απογόνους εκείνων είναι ότι οι Πόντιοι δεν είναι της ίδιας ράτσας με τον Φίλη σύμφωνα με τα λεγόμενά του: "Αναγνωρίζουμε τον πόνο των Ποντίων...." Εκεί θα μείνουμε εμείς. Στον διαχωρισμό του Πόντιου από την ράτσα Φίλη. Ευτυχώς, που για κτήνη (με τον επιστημονικό όρο) σαν τον Φίλη και όλη την Συριζαίικη παρέα του οι Πόντιοι δεν έχουν καμία σχέση ιστορική και γενεαλογική μαζί τους.Ευτυχώς που διαχώρισε το "Εμείς" από το "Πόντιος".
Μετά τον χαρακτηρισμό  "τουρκόσποροι", "αρναούτηδες", "πρόσφυγκες" το να σε λέει ο επιστήμων Φίλης μη Έλληνα (σαν τον ίδιο) είναι παράσημο.Ευτυχώς που "επιστημονικά" δεν ισχύει η γενοκτονία για τους Συριζαίους και πλέον έχουμε το δικαίωμα και εμείς "επιστημονικά" να θεωρούμε ότι εφόσον ο Φίλης εκπροσωπεί τον Σύριζα τότε όλοι οι ψηφοφόροι της κυβέρνησής του είναι σαν αυτόν.
Καλό θα ήταν ο παραφουσκωμένος Γκεμπελίσκος με καριέρα στην γκεμπελίστικη Αυγή να προτείνει και τεστ DNA για να έχουμε τα αποδεικτικά στοιχεία ότι δεν μπορεί Πόντιος να έχει ίδιο κύτταρο με την ράτσα Φίλη.Αναγνωρίζουμε τον ρατσισμό των Φιλη-σταίων αλλά στα κάκαλά μας  αν δεν αναγνωρίζουν ότι είμαστε Τραντέλληνες.