Κρητικιά μετανάστρια στέλνει επιστολή στη Μέρκελ: "Κα Μέρκελ, οι απειλές σας δεν μας φοβίζουν"


Η μετανάστρια από την Κρήτη Νίκη Λατινάκη στέλνει επιστολή στην Μέρκελ:

Διαβάστε την επιστολή της που δημοσιεύθηκε στον agonaskritis.gr:

Κα Μέρκελ,
Tο όνομα μου είναι Λατινακη Νίκη και είμαι από τα υπερήφανα Χάνια της Κρήτης.Το χωριο μου είναι εκεί κοντά στο Μάλεμε και την Κανδανο. Σας θυμίζουν τίποτα αυτά τα χωριά;Αν εσείς ξεχάσατε τόσο σύντομα εμείς δεν ξεχάσαμε. Να είσαστε σίγουρη.κ Μέρκελ,
Τα τελευταία πέντε χρόνια μαζί με τα δυο δωσίλογα κόμματα Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ δεν αφήσατε τίποτα όρθιο στην χώρα μου.Φτωχοποιήσατε την Ελληνική κοινωνία.
Καταστρέψατε το μέλλον και τα όνειρα χιλιάδων νέων ανθρώπων.Αναγκάσατε εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς να πάρουν το δρόμο της ξενιτιάς.Ισοπεδώσατε τις παραγωγικές δομές της οικονομίας.Ισοπεδώσατε τις εργασιακές συνθήκες σε επίπεδο δουλοπρέπειας και ζητιανιάς.Λεηλατήσατε με δόλιο τρόπο μια Πάμπλουτη χώρα, σαν την Ελλάδα.Όλα αυτά στο όνομα ενός χρέους που δεν είναι δικό μας.Εσείς, με τα Ελληνικά τσιράκια το δημιουργήσατε. Τους σημερινούς ταγματασφαλίτες.Ξεχάσατε ποιοι δημιούργησαν τα σκάνδαλα Siemens, λίστα Χριστοφορακου, εξοπλιστικά και πόσα αλλά.Ποια χρήματα δανείζεται τον Ελληνικό λαό;
Αυτά που εσεις, οι τοκογλύφοι της Γερμανίας και άλλων χωρών καθώς και η ελληνική πολιτική ελίτ των εργολάβων, εφοπλιστών, καναλαρχών και πολιτικών, τα βάζετε στην τσεπε σας και έχετε την απαίτηση τώρα, να πληρώνει ένας λαός ολόκληρος;Δυστυχώς αυτήν την καινούρια μορφή δουλείας δεν την εφαρμόζεται μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.Ψεύδεστε ασύστολα όταν λέτε στο Γερμανικό λαό ότι με τα χρήματα τους στηρίζουν τον «τεμπέλη» Έλληνα.Ούτε μια δραχμή δεν πηγαίνει στον Ελληνικό λαό αλλά γυρίζουν στις δικές σας!Έξαλλου, χιλιάδες επιστήμονες, εργαζόμενοι, μετανάστες στην Γερμάνια και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες έχουμε αποδείξει περίτρανα, ότι κάθε άλλο από τεμπέληδες είμαστε.Έτσι, στηρίζουμε τις δικές σας οικονομίες και όχι την δική μας.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση μεθοδικά, εδω και χρόνια μας απογύμνωσε από κάθε παραγωγική ανάπτυξη.Είχατε τα σχέδια σας
κ. Μέρκελ,
Τι έχετε να υπερηφανευτείτε για τον πολιτισμό σας, τις αξίες σας;Νομιζετε ότι θα σας φοβηθούμε που μας κουνάτε το δάκτυλο; Το αντίθετο!Εσείς νομίζετε ότι θα ταπεινώσετε και θα συκοφαντήσετε έναν υπερήφανο λαο που μόνο πολιτισμό, ήθος, Δημοκρατία είχε και έχει να διδάξει;
Ξεχάσατε πολύ γρήγορα οτι ο μόνος σας πολιτισμός είναι οι σφαγές και οι λεηλασίες ανα τον κόσμο.Τώρα, για μια ακόμη φορά, επαναλαμβάνετε τα ιδία καταστροφικά σας εγχειρήματα σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.
Ξεκινήσατε από την Ελλάδα διότι βρήκατε πρόσφορο έδαφος από τις προηγούμενες δωσίλογες κυβερνήσεις που για χρόνια είσαστε συναιτεράκια στην μίζα και στην λαμογιά.Έχουν σειρά και οι επόμενες χώρες της Ευρώπης
Θέλετε να πάρετε επιτέλους την ρεβάνς;Δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι χάσατε δυο πολέμους;Σφαγιάσατε εκατομμύρια κόσμο σε όλη την υφήλιο.Λεηλατήσατε δεκάδες χώρες μαζί και την Ελλάδα.Αν εσείς το ξεχάσατε εμείς δεν το ξεχνάμε.
Να σας θυμίσω ελάχιστα από τα εγκλήματα σας
5 Απριλίου 1944: Μονάδες των (γερμανικών) SS πυρπολούν το χωριό Κλεισούρα του Νομού Καστοριάς και σκοτώνουν 280 κατοίκους του που στη συντριπτική πλειονότητά τους ήταν γυναίκες και παιδιά.
24 Απριλίου 1944 : Στο χωριό Κατράνιτσα (Πύργοι) που είναι κοντά στην Πτολεμαΐδα, οι Γερμανοί σκότωσαν 318 κατοίκους.
10 Ιουνίου 1944 : Οι άντρες των SS σκοτώνουν 229 άτομα στο χωριό Δίστομο.
3-22 Ιουλίου 1944 : Οι Γερμανοί κάνουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στη Βόρεια Πίνδο. Εκτέλεση 161 πολιτών, καταστροφή 4450 οικιών, 5500 καλυβιών, μαντριών και αχυρώνων. Απερίγραπτη λεηλασία και συλλήψεις 427 ομήρων.
Σεπτέμβριος 1944 : Γερμανικές μονάδες εισέβαλαν στο χωριό Χορτιάτης. . Συνολικά έκαψαν πυροβόλησαν ή έσφαξαν 146 άτομα, εκ των οποίων οι 109 ήταν γυναίκες. Οι περισσότεροι από τους δολοφονηθέντες κάηκαν ΖΩΝΤΑΝΟΙ στο φούρνο του χωριού.
Κρήτη, Κανδάνος, Βαμος και πόσα αλλά.
Πενήντα πέντε εκατομμύρια ανθρώπων ήταν τα θύματα της θηριωδία σας.Αντί να σκύψετε εσεις το κεφάλι και να πληρώσετε αυτά που μας κλέψατε, να ζητήσετε ένα συγγνώμη, ζητάτε και τα ρέστα.Τα παθήματα του παρελθόντος δεν σας έγιναν μαθήματα;Μας μισείτε επειδή δεν μπορείτε να μας υποδουλώσετε.κ. Μέρκελ,
Στις 25 του Γεναρη ο Ελληνικός λαός αποφάσισε και εστειλε στο ραφι τις προηγούμενες δωσίλογες Κυβερνήσεις.Ψηφίσαμε έξω από τα μνημόνια και την κατοχή.Απαιτούμε μια ισότιμη θέση μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Θέλουμε την Ευρώπη των λαών και όχι της Γερμανίας και των Τραπεζιτών.Θέλουμε να είμαστε ελευθεροι πολίτες μέσα στην χώρα μας.Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες πολίτες και όχι στην ντόπια και ξενόφερτη Ελίτ.Τέλος τα μνημόνια, η εξαθλίωση, η ταπείνωση, ο εξευτελισμός πέντε ετών. Φθάνει πια! Ως εδώ.
Σηκώσαμε ανάστημα.
ΛΕΜΕ ΌΧΙ είτε σας αρέσει είτε οχι.
Οι προηγούμενες δωσίλογες κυβέρνησης σας τα είχαν δώσει όλα, λόγω ότι τους είχατε στο χέρι με τοις μίζες και τοις κλεψιές.Η νέα Ελληνική κυβέρνηση σας πηρε την γαβάθα με τα μέλια πίσω και τσατιστήκατε; Ξύδι λέμε στην Κρητη.
Δεν μας εκβιάζετε. Δεν μας φοβίζετε. Όσο μας πατείτε τόσο θα σας αντιστεκόμαστε.Ας μην ξεχνάτε ότι στο Μάλεμε Χανίων κείτονται Χιλιάδες Γερμανοί στρατιώτες που ήρθαν να υποδουλώσουν την Κρήτη.Με αξίνες και τσουγκράνες αντισταθήκαμε. Μας ματώσατε αλλά δεν Υποκύψαμε.
Τώρα αν χρειαστεί να είστε σίγουρη ότι θα το επαναλάβουμε.
κ. Μέρκελ
Απαιτούμε πίσω την αξιοπρέπεια μας και θα την πάρουμε.
Καλή λευτεριά Ελλάδα μου.
Κράτα γερά! Η λευτεριά ζυγώνει.
Νίκη Λατινάκη

ΕΚΤΑΚΤΟ- ΣΟΚ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Η΄ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝΕ; NEKΡΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ SIEMENS ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΙΜΠΛΕ- ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)



1


Ηταν ο άνθρωπος που γνώριζε ποιοι Έλληνες Πολιτικοί πήραν μίζες εκατομμυρίων από το σκάνδαλο Siemens,και είχε κατάστιχα του  καταστάσεις με ονόματα και διευθύνσεις
Ηταν μία από τις “ιερές αγελάδες” της Siemens όπως ο Von Pierer o Feldmayer (που είχε καταδικαστεί για μυστικές πληρωμές της Siem Nοιμπεργκερ) Μια ημέρα μετά την μη απάντηση του Σόιμπλε για την διαφθορά στην Ελλάδα, την Siemens και τον Χριστοφοράκο, αυτοκτόνησε ο πρώην επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της Siemens Χάινς Γιοάκιμ Νόιμπεργκερ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ερώτηση βόμβα στον Σοιμπλε για Siemens Χριστοφοράκο!

5456
Ο 62χρονος Νοιμπεργκερ βρέθηκε σήμερα νεκρός στο σπίτι τουυ στο MOfficer, θέση από την οποία αποχώρησε την άνοιξη του 2006, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της γερμανικής πολυεθνικής με τις δωροδοκίες των Von Pierer, o Jung o Kleidmayer (διαδέχτηκε τον πρώτο στη προεδρία) ο Ganswindt, o Feldmayer (που έχει καταδικαστεί για μυστικές πληρωμές τις Siemens σε συνδικάτο) κ.α.(Λέγεται πως αν εκδοθεί στην Ελλαδα ο Μιχάλης Χριστοφοράκος μια πιθανή ομολογία το θα περιείχε και το ονομα του Νοιμπεργκερ.)
Μάλιστα το δικαστήριο τον υποχρέωσε να πληρωσει αποζημίωση 2,5 εκατ. ευρω.Πριν την ενταξη της Siemens το 1989, είχε εργαστεί για την επενδυτική τράπεζα JP Morgan. To 1988, προήχθη στη θέση του Chief Financial πελατών της.Ηταν μια από τις “ιερές αγελάδες” της siemens όπως ο ρωμές της Siemens στο συνδικάτο 
TO MAKEΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
ότι μέσα στα κατάστιχα του Νοιμπεργκερ βρισκόντουσαν τα ονόματα δύο πρώην πρωθυπουργών της Χώρας.Μάλιστα ο ένας είχε σχέσεις (όπως έχει γράψει η εφημερίδα και η ιστοσελίδα του Μακελειο)
με τους κυρίους Η.Γεωργίου, Χριστοφοράκο,Γκαραβελα, και πολλους ακόμα…

Η Ρωσία τινάζει τη Γερμανία στον αέρα – Διεκδικεί πολεμικές αποζημιώσεις ύψους 4 τρισ. ευρώ!

 Πέμπτη, Φεβρουαρίου 05, 2015    No comments Την αλαζονεία της Γερμανίας αποφασίζουν να τιμωρήσουν οι Ρώσοι. Αφού η Γερμανία τους έφερε για δεύτερη φορά τον πόλεμο μέσα στη γη τους, στην Ουκρανία, τώρα η Ρωσία αποφάσισε να διεκδικήσει από τη Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που ποτέ δεν κατέβαλε, αν και ηττημένη χώρα. Τα χρήματα που οφείλει η Γερμανία στη Ρωσία υπολογίζονται σε 4 τρισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι τινάζεται στον αέρα το «οικονομικό θαύμα» της Γερμανίας. Τη σύσταση ομάδας εργασίας του ρωσικού κοινοβουλίου αποφάσισε η Ρωσική Βουλή για την εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν στη Ρωσία από τη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου. Η ενέργεια αυτή σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι στο πλαίσιο της προσπάθειας να απαιτηθούν οικονομικές αποζημιώσεις από το γερμανικό κράτος, σχεδόν 70 χρόνια μετά το τέλος του πολέμου όπως αναφέρει η ρωσική εφημερίδα Izvestia. Η πρωτοβουλία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι μια άμεση απάντηση στις εμπορικές κυρώσεις που επιβάλλονται στη Ρωσία από τις ΗΠΑ και την ΕΕ, για την προσάρτηση της Κριμαίας από την Ουκρανία το Μάρτιο αλλά και για τη συνεχή υποστήριξη των αυτονομιστικών μαχητών στην Ανατολική Ουκρανία. «Στην πράξη, η Γερμανία δεν κατέβαλε τίποτα στην ΕΣΣΔ για το κύμα της καταστροφής και της βαρβαρότητας κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου», δήλωσε ο Μιχαήλ Degyaterov, βουλευτής του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας, ο οποίος έχει προτείνει την ομάδα εργασίας. 


ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ: Τι απάντησε ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ στην Γερμανίδα υπουργό Άμυνας!

ypam-eidhseis

Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις της Γερμανίδας υπουργού Άμυνας ότι η Ελλάδα, προσεγγίζοντας τη Ρωσία, θέτει σε κίνδυνο τη θέση της στο ΝΑΤΟ, έδωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.«Η Ελλάδα ήταν πάντοτε στο πλευρό των συμμάχων όταν αντέκρουαν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής» τονίζει ο κ. Καμμένος και προσθέτει: «Η συμπεριφορά και οι δηλώσεις Γερμανών πολιτικών που αντικαθιστούν θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ είναι όχι μόνο ανεπίτρεπτες αλλά και εκβιαστικές».Κλιμακώνοντας την αντιπαράθεση με το Βερολίνο, ο κ. Καμμένος κατηγορεί την κυρία Ούρσουλα Φον Ντερ Λάινεν ότι με τις δηλώσεις της «υπονομεύει τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς εκτός κι αν η Γερμανία έχει στόχο να διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ».« Πάντως η Ελλάδα δεν προτίθεται να υποκαταστήσει την Γερμανία στις προνομιακές της σχέσεις με την Ρωσία» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Καμμένος απαντώντας στο σχόλιο της Γερμανίδας υπουργού Άμυνας ότι η προσέγγιση Ελλάδας-Ρωσίας ενέχει ρίσκο για τη χώρα μας.Τι είπε η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας
Τη θέση της στο ΝΑΤΟ ρισκάρει η Ελλάδα με την προσέγγιση προς τη Ρωσία, υποστηρίζει η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν και ζητά από την Ελλάδα σαφήνεια. Τονίζει δε ότι «όποιος ζητά αλληλεγγύη, πρέπει και να φέρεται αλληλέγγυα».Η κυρία Φον Ντερ Λάιεν, σε συνέντευξή της στην «Sueddeutsche Zeitung» ενόψει της συνάντησης των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «παρ' όλες τις διαφωνίες για οικονομικά και κοινωνικά θέματα, η Ελλάδα δεν επιτρέπεται να διακινδυνεύσει την εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία της σε ό,τι αφορά τα θέματα ασφάλειας, η οποία αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια δεκαετιών».Μάλιστα, ζητά από την Ελλάδα να τοποθετηθεί και επισημαίνει: «Μπορούμε στην καθημερινότητα να συζητάμε για το πώς θα διαμορφώσουμε τη διαδικασία μεταρρυθμίσεων στην Ευρώπη»«Δεν πρέπει όμως να υπάρχει αμφιβολία για το ότι συμφωνούμε στις βασικές αξίες», αναφέρει και υπογραμμίζει ότι «όποιος ζητά αλληλεγγύη, πρέπει και να συμπεριφέρεται αλληλέγγυα».Διαβάστε την πλήρη δήλωση του Πάνου Καμμένου για τη συνέντευξη της Γερμανίδας υπουργού Άμυνας
«Η Ελλάδα ήταν πάντοτε στο πλευρό των συμμάχων όταν αντέκρουαν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Η συμπεριφορά και οι δηλώσεις Γερμανών πολιτικών που αντικαθιστούν θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ είναι όχι μόνο ανεπίτρεπτες αλλά και εκβιαστικές. Υπονομεύουν τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς εκτός κι αν η Γερμανία έχει στόχο να διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Πάντως η Ελλάδα δεν προτίθεται να υποκαταστήσει την Γερμανία στις προνομιακές της σχέσεις με την Ρωσία».

Πηγή: Protothema.gr