το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οικονομικό, αλλά πολιτισμικό.


Όπως έχουμε επανειλημμένα αναφέρει, το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οικονομικό, αλλά πολιτισμικό. Ουσιαστικά ζούμε σε μία πανέμορφη, πάμπλουτη χώρα, την οποία δυστυχώς δεν εκτιμούμε όσο πρέπει και δεν προστατεύουμε όσο θα μπορούσαμε. Η πατρίδα μας, εκτός του ότι έχει το μικρότερο συνολικό χρέος σε όλη την Ευρώπη, με υγιείς τράπεζες και με μη προβληματική αγορά ακινήτων, διαθέτει σημαντικότατη ακίνητη περιουσία, καθώς επίσης αρκετές δημόσιες, κοινωφελείς και άλλες επιχειρήσεις – ενώ πολλές δυτικές χώρες, χωρίς να εξαιρούνται η Γερμανία και η Μ. Βρετανία, έχουν «ξεπουληθεί», ανήκοντας στην κυριολεξία στους φοροφυγάδες του Καρτέλ.   

Δυστυχώς, επειδή η Ελλάδα είναι πάμπλουτη, υποφέροντας παράλληλα από μία άνευ προηγουμένου κακοδιαχείριση των οικονομικών της, από τις κυβερνήσεις των τελευταίων τριάντα ετών

ΚΟΤΕΣ

Σχεδόν 300 Ιάπωνες συνταξιούχοι,πρότειναν στούς ιθύνοντες να εργασθούν στη Φουκουσίμα,(σαν καμικάζι) αφου έτσι κι αλλιώς θα πεθάνουν φυσιολογικά λόγω γήρατος, πρίν ο καρκίνος απο την ραδιενέργια εξελιχθεί! Αντρες με..μόρια και όχι μόρια άντρες! Ευπάτριδες, με ήθος που αγγίζει το τέλειο,σε αντίθεση με τους "αντρες" της Βουλής μας, που τούς διακρίνει η έλλειψη φαντασίας,η ανομία,η εκμετάλευση δημόσιων πόρων,και η αδιαφορία γιά το κοινό καλό, που είναι κανόνας πλέον και όχι εξαίρεση.