....νεοελληνες,Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΝΕΟΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

Αν μείνουνε τα πράγματα όπως είναι,
είσαστε χαμένοι.
Φίλος σας είναι η αλλαγή,
η αντίφαση είναι σύμμαχός σας.
Από το τίποτα πρέπει να κάνετε κάτι,
μα οι δυνατοί πρέπει να γίνουν τίποτε.
Απαρνηθείτε αυτό που έχετε,
και πάρτε αυτό που σας αρνιούνται.
Bertold Brecht - Αν μείνουνε τα πράγματα όπως είναι
Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία της Ευρώπης που μια χώρα μετατρέπεται σε αποικία μέσω «δημοκρατικών» διαδικασιών, δηλαδή με τη σύμφωνη γνώμη των πολιτών της.

ΑΧ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ......Κατάθεση «φωτιά» για τον Παπανδρέου!

Επί πέντε ώρες κατέθετε στους Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης. Πεντάωρη κατάθεση στους εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη έδωσε ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Παναγιώτης Ρουμελιώτης στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται με αφορμή τις δηλώσεις του ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας από το ΔΝΤ, ήταν καταδικασμένο να αποτύχει.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ (μεταξύ μας),ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ. Η ΑΝΕΡΓΙΑ, ΟΙ ΝΕΟΙ, Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ....

tempelisΚηφηνείον «Η Ωραία Ελλάς»
του Σαράντου Καργάκου, Συγγραφέως - Φιλολόγου - Ιστορικού. Ακούω ότι το μεγαλύτερο σήμερα πρόβλημα των νέων μας είναι η ανεργία. Διαφωνώ. Εδώ καί τριάντα χρόνια είναι η ...εργασία. Ο νέος δε φοβάται την αναδουλειά, φοβάται τη δουλειά.
Μια οικογενειακή αντίληψη, ότι δουλειά είναι ό,τι δεν λερώνει, επεκτάθηκε και στο νεοσουσουδιστικό σχολείο με ευθύνη των κομμάτων, που για λόγους ψηφοθηρίας απεδόθησαν σε μία χυδαία πολιτική παιδοκολακείας, η οποία μετά τη δικτατορία, εξέθρεψε καί διαμόρφωσε δύο γενιές «κουλοχέρηδων»