Αποκάλυψη Βαρουφάκη : "Το λογισμικό στο Σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών το ελέγχει η Τρόικα !" Να γιατί τον έφαγε ο προδότης ο Τσίπρας ...



Σε καταγγελία χιλίων Ρίχτερ προέβη ο Γιάννης Βαρουφάκης στην επίμαχη δήλωσή του στο Φόρουμ Επίσημων Νομισματικών και Οικονομικών Θεσμών (OMFIF)... 
αποκαλύπτοντας πως η Τρόικα ελέγχει το οικονομικό Λογισμικό του Ελληνικού Κράτους!
Αυτή τη συγκλονιστική διαπίστωση έκανε ειδικός, Καθηγητής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κολούμπια, στενός και έμπιστος φίλος του Γιάννη, ο οποίος αφού διορίστηκε στο ΥΠΟΙΚ, έψαξε με εντολή Βαρουφάκη το Σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών, ανακαλύπτοντας ότι το Λογισμικό το ελέγχει η Τρόικα!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΚΕΣΤΑΠΟ
Γι΄ αυτό ακριβώς ο Γιάννης επιχείρησε να χακάρει το Λογισμικό-Γκεστάπο, να αντιγράψει τα ΑΦΜ μας και με το πάτημα ενός κουμπιού να μπορούμε να λειτουργήσουμε σε Ελεύθερο Τραπεζικό Σύστημα, έτοιμο και για παράλληλο Νόμισμα, απελευθερωμένοι από την ηλεκτρονική παρακολούθηση και την παρεμπόδιση των ξένων δυναστών, που με το Λογισμικό-Ράιχ μας κρατούν παράλυτους και αλυσοδεμένους στα κρατητήρια του Μνημονίου!

4 κόλπα για να ξεπερνάτε στα ΑΤΜ τα όρια των capital control...

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 1 Αυγούστου 2015
1. Αν έχετε τραπεζικούς λογαριασμούς με μηδενικό υπόλοιπο και χρεωστική κάρτα εν ενεργεία, τότε μεταφέρετε μέσω web banking, χρήματα από τον έναν λογαριασμό (που έχει υπόλοιπο πάνω από το όριο του capital contol) στον άλλον που έχει μηδενικό υπόλοιπο και έτσι αποκτάτε τη δυνατότητα να σηκώσετε περισσότερα χρήματα από το όριο.

2. Παραλλαγή του ίδιου κόλπου γίνεται και για όσους δεν έχουν web banking.

Ας υποθέσουμε ότι ο σύζυγος έχει υπόλοιπο πάνω από το όριο του capital contol στον λογαριασμό της ίδιας τράπεζας και η σύζυγος – η οποία έχει μηδενικό υπόλοιπο - διαθέτει κάρτα. Ο σύζυγος βάζει την κάρτα στο ATM και επιλέγει μεταφορά ποσού σε λογαριασμό τρίτου στην ίδια τράπεζα. Έτσι, τροφοδοτείται και ο δεύτερος λογαριασμός με αποτέλεσμα να ανοίγει ο δρόμος για διπλή ανάληψη (σ.σ τα περιοριστικά μέτρα δεν κοιτούν συγγενικές σχέσεις. Ο σύζυγος σηκώνει χρήματα ανεξάρτητα από τη σύζυγο).

3. Το 3ο κόλπο, περισσότερο εξασφαλίζει χρόνο παρά περισσότερα χρήματα. Αν περάσετε μετά τις 23:00 το βράδυ από τα ATM θα δείτε ότι έχει ασυνήθιστα πολύ κόσμο. Ο λόγος; Πολλοί επιλέγουν να πάρουν χρήματα την τελευταία στιγμή (δηλαδή λίγο πριν τα μεσάνυχτα) ώστε με διαφορά ολίγων λεπτών να σηκώσουν και τα χρήματα της επόμενης ημέρας. (σ.σ. το δικαίωμα να σηκώνεις χρήματα, ανανεώνεται στις 00:00 τα μεσάνυχτα). Αυτό το κόλπο ενέχει ρίσκο. Αν πέσετε έξω στους χρονικούς υπολογισμούς και περάσει η 12η νυχτερινή λόγω ουράς, θα χάσετε το δικαίωμα ανάληψης της μιας ημέρας το οποίο δεν μετατίθεται για την επόμενη ημέρα.


4. Το 4ο κόλπο είναι για… μεγάλα παιδιά με γνωριμίες. Καταθέτες απευθύνονται σε επιχειρήσεις που έχουν μετρητά στα χέρια τους (φούρνους, βενζινάδικα, παντοπωλεία κ.λπ.) και τους ζητούν να ανταλλάξουν μετρητά (σ.σ. τα οποία οι επιχειρήσεις ούτως ή άλλως θέλουν να βάλουν σε τραπεζικό λογαριασμό για να πληρώσουν τους προμηθευτές τους) με «ηλεκτρονικό χρήμα». Πώς γίνεται αυτό; Ο καταθέτης μεταφέρει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του επιχειρηματία (και πάλι μέσω ATM ή web banking) και παίρνει τα μετρητά χέρι με χέρι. Εδώ και αν υπάρχει ρίσκο. Τέτοιες κινήσεις προϋποθέτουν μεγάλη εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο μερών καθώς μετά την απομάκρυνση εκ του ATM (όπου θα γίνει η μεταφορά των χρημάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό) ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.


Πηγή: kouloukith.blogspot.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com


Διαβάστε περισσότερα: http://clopyandpaste.blogspot.gr/2015/08/4-capital-control.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+blogspot/ClopYPastE+(CLOPYPASTE)#ixzz3heYqtsL6

Υπογράφουν 30 χρόνια σκλαβιάς

Σταθάκης: Το δάνειο από τον ESM θα διαρκέσει 30 χρόνια-Υποστηρίζει ότι το Μνημόνιο 3 είναι το καλύτερο 

«Η συμφωνία είναι δύσκολη αλλά βιώσιμη οικονομικά, επειδή απομακρύνει τον κίνδυνο του Grexit» τονίζει σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης. 
«Η συμφωνία,επισημαίνει,προβλέπει ηπιότερη δημοσιονομική προσαρμογή και ένα επιπλέον αναπτυξιακό πακέτο 35 δισ. ευρώ. Περιλαμβάνει ένα νέο μακροχρόνιο δάνειο –με ορίζοντα 30ετίας– από τον ESM, που θα αντικαταστήσει τον βραχυχρόνιο δανεισμό της ελληνικής οικονομίας από το ΔΝΤ και την ΕΚΤ και με τη συμφωνία επέρχεται μίνι αναδιάρθρωση χρέους, καθώς θα εξαγοραστούν έτσι προηγούμενα δάνεια της ΕΚΤ και του ΔΝΤ. Η εξέλιξη αυτή ανοίγει προοπτική για μια σημαντική αναδιάρθρωση του χρέους, κάτι που ζητάει εδώ και καιρό και το ΔΝΤ». Αναφέρει ότι «παρ’ ότι πολλά από τα μέτρα που περιλαμβάνει η νέα συμφωνία έχουν υφεσιακό χαρακτήρα, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με τα Μνημόνια 1 και 2, τα οποία περιελάμβαναν δημοσιονομική προσαρμογή 15% του ΑΕΠ σε διάρκεια 4ετίας και μειώσεις συντάξεων και μισθών που κυμαίνονταν από 30% έως 40%». Δηλώνει πως «αντίθετα, προβλέπονται χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα, που θα επιτευχθούν σταδιακά μέχρι το 2018 και υπάρχει ευελιξία στον τρόπο με τον οποίο θα φτάσουμε έως εκεί. Αυτό σημαίνει ότι η ετήσια δημοσιονομική προσαρμογή θα είναι της τάξης του 1% του ΑΕΠ ετησίως». Ο κ.Σταθάκης αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι τα προβλήματα που έχουν προκύψει θα επιλυθούν μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες των οργάνων του κόμματος.Για το ενδεχόμενο εκλογών εκτιμά πως «πρόκειται για κάτι που θα συμβεί αν η κυβέρνηση δεν καταφέρει να έχει την πλειοψηφία και τότε,αναγκαστικά ,θα πάμε σε εκλογές». Υπογραμμίζει πως «μια κυβέρνηση που δεν στηρίζεται πλήρως από τους βουλευτές της έχει πρόβλημα αποτελεσματικότητας, γι’ αυτό θα πρέπει από τις συλλογικές διαδικασίες να προκύψει μια νέα στρατηγική, ένας νέος σχεδιασμός του κόμματος με βάση τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας». Θεωρεί ότι η δημιουργία πολιτικού φορέα υπέρ της επιστροφής στη δραχμή θα είναι «κάτι αποτυχημένο και περιθωριακό» και προσθέτει ότι το ζήτημα δεν είναι το νόμισμα ,αλλά η πολιτική που εφαρμόζεται. Εκτιμά ότι τα capital controls θα κρατήσουν μέχρι να σταθεροποιηθεί πλήρως το τραπεζικό σύστημα. Τέλος,ο υπουργός Οικονομίας προαναγγέλλει αλλαγές στο ΕΣΠΑ και ολοκλήρωση του νέου Επενδυτικού Νόμου τον Οκτώβριο.