.Κλίντον; Α ναι, αυτοί που ισοπέδωσαν τη Γιουγκοσλαβία…

  Λένε πως ο Τραμπ είναι φασίστας, τρελός και αν βγει Πρόεδρος των ΗΠΑ θα κάνει πόλεμο. Προσωπικά δεν θυμάμαι πρόεδρο των ΗΠΑ που να μην έχει κάνει πόλεμο. Αλλά είπαμε. Το θέμα δεν είναι ποιοι και πόσοι σκοτώνονται αλλά ποιος τους σκοτώνει… Ο πόλεμος που με πόνεσε περισσότερο ήταν της Γιουγκοσλαβίας. Για πολλούς λόγους. Κι αυτός ο πόλεμος είχε φαρδιά πλατιά την υπογραφή Κλίντον. Ο άντρας της Χίλαρι που εμφανίζεται ως Μητέρα Τερέζα προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές στην Αμερική, ήταν αυτός που όχι απλά έδωσε εντολή να ισοπεδωθεί μια χώρα στην καρδιά της Ευρώπης αλλά πολύ περισσότερο ξέρασε καρκίνο στα Βαλκάνια, δοκιμάζοντας τις… έξυπνες βόμβες που σκοτώνουν ακόμη τον κοσμάκη, 17 χρόνια μετά από τη στιγμή που έπεσαν. Κι αυτό το έγκλημα, το μεγαλύτερο στη σύγχρονη Ιστορία της Ευρώπης δεν το έκανε κανένας τρελός ή φασίστας αλλά ένας… Δημοκράτης ή ακριβέστερα Δημοκρατικός και πάντα για το καλό της Δημοκρατίας. Αυτός λοιπόν ο τύπος, κομμάτι του πιο διαφθαρμένου συστήματος στον πλανήτη, προσπαθεί μέσω της γυναίκας του να εξουσιάσει για μια ακόμη φορά τις ΗΠΑ. Τώρα θα μου πεις «και τι σε νοιάζει εσένα ρε φίλε ποιος θα βγει πρόεδρος των ΗΠΑ;». Προφανώς ούτε τους Γιουγκοσλάβους τους ένοιαζε… Μέχρι τη στιγμή που είδαν τις έξυπνες βόμβες να κάνουν την πατρίδα τους οικόπεδο. Για το καλό τους βεβαίως-βεβαίως... Κι επειδή οι καιροί είναι πονηροί και οι Τούρκοι με τους Αλβανούς ζητάνε τη μισή Ελλάδα, ίσως πρέπει να μας νοιάζει ποιος θα είναι «σερίφης» τα επόμενα χρόνια… Από τη στιγμή που δεν ψηφίζεις στις ΗΠΑ, λίγα πράγματα μπορείς να πεις και να κάνεις. Η αγιογραφία όμως μιας τύπισσας, που είναι μέχρι το λαιμό βουτηγμένη στη διαφθορά και η ισοπέδωση μιας (εκτός των άλλων ορθόδοξης) χώρας έχει χαραγμένο το όνομα της, μου προκαλεί εμετό… Είπαμε στα 40 μου είμαι μεγάλος για να πιστεύω σε παραμύθια και μικρός για να ξεχνάω… Νίκος Συρίγος

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef

.Τα σκίτσα διάσημων γελοιογράφων για τον Ντόναλντ Τραμπ....

Αντικλείδι


Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στον «θώκο» του πλανητάρχη και το πως ακριβώς τον απεικόνισαν γελοιογράφοι απ΄όλο τον κόσμο είναι σίγουρα ένα θέμα προς προβληματισμό.


trump7
.
trump8
.trump


.trump-cropped

.trump6


.trump5


.trump3

.trump2
.trump1
.trump-house
.
trump15
.trump14
.trump13
.trump12
.trump11
.
trump16
.trump10
.trump17
.trump18
.trump19

Ο Ντόναλντ Τζον Τραμπ (Donald John Trump, Νέα Υόρκη, 14 Ιουνίου 1946) είναι Αμερικανός επιχειρηματίας, κτηματομεσίτης, τηλεοπτική προσωπικότητα, συγγραφέας και εκλεγμένος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Είναι Πρόεδρος του The Trump Organization και ιδρυτής της αλυσίδας ξενοδοχείων-καζίνο Trump Entertainment Resorts. Παρουσίασε επίσης το τηλεπαιχνίδι-ριάλιτι του NBC The Apprentice από το 2004 μέχρι το 2015. Επίσης έχει εισαχθεί στο WWE Hall of Fame το 2013, στην πτέρυγα των επιχειρηματιών.
Γεννήθηκε το 1946 στο Κουίνς, Νέα Υόρκη. Παράλληλα με τις σπουδές του στη Σχολή Γουάρτον στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, δούλεψε στην κτηματομεσιτική εταιρεία του πατέρα του Φρεντ Τραμπ, στην οποία εντάχθηκε επίσημα το 1968. Ανέλαβε την ηγεσία της το 1971 την μετονόμασε σε The Trump Organization, και άρχισε να ασχολείται με την κατασκευή μεγάλου μεγέθους κτιρίων. Οι αλλαγές στις τιμές των ακινήτων στα τέλη της δεκαετίας του 1980 οδήγησε την The Trump Organization στα πρόθυρα της καταστροφής, αλλά στη συνέχεια κατάφερε να ορθοποδήσει ξανά. Το περιοδικό Forbes εκτίμησε την περιουσία του το 2015 σε 4 δις δολάρια ΗΠΑ.
Στις 16 Ιουνίου 2015, ο Τραμπ ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών στις εκλογές του 2016, διεκδικώντας το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2016 εξελέγη ως ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής
by Αντικλείδι , http://antikleidi.com