Οι νόσοι του ελληνικού Δεσοξυριβοζουνουκλεϊκού Οξέος!

Το ελληνάκι, σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστικότητα, αποκαλύπτει τον κατάλογο των ασθενειών που πλήττουν μόνο το ένδοξο ελληνικό DNA! Ο Π.Ο.Υ. έχει ανεβάσει τις συγκεκριμένες ασθένειες σε επίπεδο πανδημίας (επίπεδο 6) πολλά χρόνια τώρα, αλλά το θέμα ουδέποτε απασχόλησε τα ελληνικά ΜΜΕ, δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες ασθένειες ουδέποτε θεωρήθηκαν απειλή για το ελληναρίστικο γίγνεσθαι της χώρας. Επίσης, ο Π.Ο.Υ. ουδέποτε θεώρησε απαραίτητη την ανάληψη εκτάκτων μέτρων δεδομένου ότι το ελληνικό DNA συναντάται μόνο στο 0,2% του συνολικού πληθυσμού του πλανήτη, οπότε είτε ζήσει, είτε ψοφήσει, ο υπόλοιπος πλανήτης ποσώς θα νοιαστεί.
Τα ντοκουμέντα είναι σοκαριστικά, καθώς ο αναγνώστης δεν θα δυσκολευτεί να αναγνωρίσει συμπτώματα που ενδεχομένως αφορούν οικεία του πρόσωπα, αλλά και τον «άνθρωπο της διπλανής πόρτας» (sic). Ιδού η λίστα των τοπ 10 του τρόμου:

Σσσστ! Η Αριστερά πεθαίνει.

Η αλήθεια είναι ότι για την πρωτομαγιά θα προτιμούσα να αναφερθώ σε κάποιες ιστορικές στιγμές του εργατικού αγώνα, σαν αυτή που πολύ όμορφα παρουσίασε ο navarino-s. Ή σε κάποια πρόσωπα σαν τον Σταύρο Καλλέργη που είχαν αφιερώσει σχεδόν ολόκληρη τη ζωή τους σε μάχες και ιδέες που σήμερα φαντάζουν σχεδόν ξεπερασμένες, αλλά τότε κόστισαν σε αίμα, φυλακίσεις και εξορίες.

Ιδρυτική διακήρυξη των Απελπισμένων....

«Υπάρχει μόνο ένα βήμα από τον φανατισμό στην βαρβαρότητα» -  Denis Diderot
Τώρα που οι αγανακτισμένοι κατάφεραν και πλημμύρισαν το εσωτερικό της Βουλής, και αφού η παράνοια κατέκλεισε τη χώρα, θέλω να οργανώσω τους «απελπισμένους». Αυτούς που σιχάθηκαν τις δυνατές φωνές, τον παραλογισμό και τα γουρλωμένα μάτια που βρίσκονται ολόγυρα σε κατάσταση έκστασης˙ εκτός εαυτού, με οπτικά νεύρα αποκομμένα από τον εγκέφαλο.

ΣΟΣ....Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ): “καλεί τους πολίτες να MHN παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου”

ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
GENERAL CONSUMERS’ FEDERATION OF GREECE
Κέντρο Πληροφοριών:Γ. Σεπτεμβρίου 13 – Αθήνα 10432όρ. 5οςτηλ. 210 36.32.443 Fax. 210 36.33.976
Ανοιχτή Γραμμή: 11711 email: inka - http://www.inka.gr/
40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΙΝΚΑ ΔΤ 275/04.09.10
Δεν μας έφταναν η κατάργηση και μείωση των μισθών και των συντάξεων, αυξήσεις φόρων, κατάργηση δικαιωμάτων και αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από έγκριτες εφημερίδες, και από το Διαδίκτυο, η κυβέρνηση προωθεί δύο μέτρα, συν τοις άλλοις πολυέξοδα για το κράτος:

ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΦΟΡΟΥΣ


Νέα Δημοκρατία έδρες 77 + 50 μπόνους = 127 και ΠΑΣΟΚ έδρες 32, σύνολο 157 έδρες... Με γειά μας. Θα χρειαστούν δυο-τρία μνημόνια ακόμα για να αλλάξουμε μυαλά......Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012.Ξεφτίλες...anti-ntp.net.  Ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη.... γιατί είναι ένα κόμμα που δεν πείθει. Δεν έχει προτάσεις, πιστεύει ακόμα στον Στάλιν, θέλει την πρωτοκαθεδρία στην επανάσταση και στην αντίδραση.

?????2012.......

αλλη μια "χαμενη ανοιξη" που χαθηκε.
αλλη μια φορα οι γενιτσαροι που θα ξανακανουν τα "τοις κεινων ρημασι πειθομενοι".
αλλη μια φορα ο εφιαλτης σαν τον εφιαλτη του '65 που "κουρεψε" τις δυναμεις της ελπιδας.
αλλη μια φορα που οι ιδιοκτητες της αριστερας επανελαβαν το "τι πλαστηρας, τι παπαγος".
αλλη μια φορα που ο τυπος επανελαβε τον ρολο του τυπου το '65 .
αλλη μια φορα που η ιστορια επαναληφτηκε -σαν φαρσα ή οχι.
αλλη μια "χαμενη ανοιξη".
ΣΤΕΡΓΙΟΣ
αϊντε και καλα κρασια και στα καινουργια σταρια....