ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΦΟΡΟΥΣ


Νέα Δημοκρατία έδρες 77 + 50 μπόνους = 127 και ΠΑΣΟΚ έδρες 32, σύνολο 157 έδρες... Με γειά μας. Θα χρειαστούν δυο-τρία μνημόνια ακόμα για να αλλάξουμε μυαλά......Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012.Ξεφτίλες...anti-ntp.net.  Ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη.... γιατί είναι ένα κόμμα που δεν πείθει. Δεν έχει προτάσεις, πιστεύει ακόμα στον Στάλιν, θέλει την πρωτοκαθεδρία στην επανάσταση και στην αντίδραση. Το θυμάστε με τους αγανακτισμένους. Με το απολίθωμα την Αλέκα και εκφράσεις όπως: 'Είναι το κεφάλαιο, ο καπιταλισμός..." είναι δυνατόν να πάρεις πάνω από 5-7%; Νομίζεται οτι δεν το ξέρουν αυτό; Το ξέρουν και αυτό θέλουν. Θέλουν να μην  περάσουν το 8% διότι μετά το 8% πρέπει να έχεις προτάσεις ιδέες και να οργανώνεις τον πολίτη για ανατροπή της....
χούντας των δοσίλογων.  Ενώ έτσι διατηρούν το μαγαζάκι τους, θα παίρνουν την κρατική επιχορήγηση και θα κάνουν επανάσταση στο μέτρο που δεν θα πέφτει το καθεστός. Μας μιλούσαν για αποδέσμευση από την Ε.Ε. και αναγκαστική επιστροφή σε δραχμή (δεν τους ένοιαζε λέει το νόμισμα μιρκή σημασία έχει). Καλώς μέχρι εδώ. Όμως για να λες κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις και επιχειρήματα για να πείσεις τον κόσμο. Όπως έκανε ο Καζάκης για το εθνικό νόμισμα.... Όργωσε ολόκληρη την Ελλάδα, έκανε ομιλίες και τηλεοπτικές εμφανίσεις απαντώντας πειστικά ακόμα και στους πιο δύσπιστους, ακόμα και στους πιο λοβοτομημένους. Με λίγα λόγια Αλέκα μου... έπεισε. Εσύ και οι "Σύντροφοί" σου δεν πείσατε. Όταν σας ρωτούσαν για το πως θα εισάγουμε φάρμακα, τρόφιμα και ύλες πρώτης ανάγκης, το μόνο που λέγατε είναι" Θα κοινωνικοποιήσουμε τα μέσω παραγωγής και τον πλούτο που παράγει ο εργάτης" Καλά μιλάμε για επιχειρηματάρα, όχι αστεία. 

Τέλος κάτι που μας απογοητεύει και μας κάνει να αισθανόμαστε αηδία είναι οτι το ΚΚΕ απαγορεύει την λέξη πατρίδα, θεωρεί πατρίδα την εργατιά! Όχι κοπέλα μου, υπάρχει και έθνος και πρώτα απ' όλα είναι το έθνος και μετά η εργατιά. 
Η Αλέκα δεν ήθελε ποτέ να κυβερνήσει, απλώς ξεχασμένη στην εποχή του Στάλιν έχει ενα ποίημα και το βάζει να παίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί, χωρίς ουσιαστικές προτάσεις και χωρίς όραμα. 
 http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/blog-post_6762.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: