Απίστευτο…Γερμανικό προτεκτοράτο..με την ευλογία ΥΠΕΞ και Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων..

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Δεκεμβρίου 5, 2013
Απίστευτο…
Ο Ενιαίος Διοικητικός Τομέας π/θμιας και δ/θμιας εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, πριν μία εβδομάδα… έστειλε έγγραφο με το οποίο προσκαλεί τα δημοτικά σχολεία να συμμετάσχουν σε Διαγωνισμό Ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννωντης Πρεσβείας της Γερμανίας στην Ελλάδα !!!!!!.
Διαβάστε το σχετικό έγγραφο…
ΘΕΜΑ : « Διαγωνισμός Ζωγραφικής για τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικης ευχετήριας κάρτας » Σχετικό έγγραφο : 179255/22 11 2013

Σας ενημερώνουμε ότι, η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, με Ρηματική Διακοίνωσής της προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, προσκαλεί τα Δημοτικά Σχολεία, που θα εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν σε Διαγωνισμό Ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας. 
Η ζωγραφιά του/της νικητή/τριας θα στολίσει το εξώφυλλο της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων για το 2013 και θα αποτελεί το εικαστικό της αντίστοιχης ηλεκτρονικής κάρτας της Πρεσβείας.

Ο διαγωνισμός μπορεί να υλοποιηθεί, στα μεν κλασικά Δημοτικά κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Ευέλικτης Ζώνης, στα δε σχολεία με ΕΑΕΠ στο μάθημα των Εικαστικών και αφορά σε παιδιά Δημοτικού. 
Το θέμα του έργου θα πρέπει να είναι Χριστουγεννιάτικο, να αποτυπωθεί σε χαρτί τύπου Α4, να μην περιέχει γράμματα ή άλλα στοιχεία(ονόματα, λέξεις ευχές), η δε επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας είναι ελεύθερη. 
Στην υποβολή του σχεδίου θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται το ονοματεπώνυμο διαγωνιζόμενου και η ηλικία του, το σχολείο και η διεύθυνσή του, η τάξη στην οποία φοιτά ο μαθητής και τηλέφωνα επικοινωνίας με αυτούς. 
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι προαιρετική, δύναται να υλοποιηθεί σε όλες τις τάξεις δημοτικών σχολείων, η δε καταληκτική προθεσμία συμμετοχής είναι η 29η Νοεμβρίου 2013. 
Τα σχολεία που θα εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον, θα αποστείλουν τα έργα των μαθητών που θα συμμετάσχουν, σε σκαναρισμένη μορφή ή φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pr-­‐100@athe.diplo.de 
Για πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: http://www.athen.diplo.de
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2013/12/blog-post_2314.html