«Χορηγία» 4.500.000€ στα κόμματα την ώρα που οι συντάξεις είναι στο κρεβάτι του Προκρούστη … έτσι για να μας θυμίζουν πόσο μ@λ@κες είμαστε!!!

Με υπογραφή Κουρουμπλή η δεύτερη δόση της κρατικής επιδότησης, που δίνεται «για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς»!Την ώρα που οι συντάξεις για άλλη μια φορά είναι στο κρεβάτι του Προκρούστη, το σύνθημα του Γιώργου Παπανδρέου ηχεί και πάλι στα αυτιά μας. «Λεφτά υπάρχουν» και μάλιστα αρκετά για τα κόμματα, που θα πάρουν τη δεύτερη δόση της κρατικής επιδότησης με υπογραφή του Π. Κουρουμπλή.Συγκεκριμένα ποσό, περίπου 4.500.000 ευρώ, κατανέμεται στα δικαιούχα κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων ως β” δόση της φετινής κρατικής οικονομικής ενίσχυσης.

Ανοιχτή επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα

Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί με εξαπάτησες, γιατί μου είπες ψέματα. Είχες την ευκαιρία να είσαι ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, αλλά προτίμησες και εσύ να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα. Προτίμησες δηλαδή να γίνεις μαριονέτα και πιόνι των αφεντικών σου, αντί να μπεις ασπίδα στην πατρίδα. Ναι, ξέρω, για σένα πατρίδα δεν υπάρχει. Ούτε σύνορα, ούτε έθνος, ούτε τίποτε. Και γι’αυτό σε θεωρώ μεγαλύτερο πολιτικό ξεφτίλα από τους προηγούμενος. Γιατί μέχρι να εκλεγείς, φίλαγες σταυρούς και έτρεχες σε όλες τις θρησκευτικές γιορτές, ενώ είσαι άθεος, δεν έχεις τελέσει θρησκευτικό γάμο, ούτε έχεις βαφτίσει τα δύο παιδιά σου. Αλλά παρόλο αυτά το έπαιζες χριστιανός για να κλέψεις τους ψήφους των Ελλήνων, αφού όλοι γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι εύκολα ξεχνούν. Θα το παίξεις χριστιανός, θα κερδίσεις τις εκλογές, και μετά θα φτύσεις την ορθοδοξία. Παράλληλα, τα ξεπουλημένα ΜΜΕ θα σε καλύψουν. Ήξερες πολύ καλά ότι οτιδήποτε προδοτικό και να κάνεις, τα ΜΜΕ και οι σιχαμένοι δημοσιογράφοι της πλάκας θα σε καλύψουν. Θα το παρουσιάσουν έτσι ώστε ο κόσμος να μη δει την πραγματικότητα. Άδικο είναι που σε αποκαλούν καραγκιόζη; Θα περίμενα ένας νέος άνθρωπος που έχει δει και βιώσει τη σαπίλα και τα ψέματα των πολιτικών του παρελθόντος, θα έφερνε νέα ήθη στην πολιτική ζωή της χώρας.