Και με τις ελληνικές τράπεζες τι γίνεται;

Το μοντέλο ισοπέδωσης για τράπεζες και καταθέσεις: Η Εθνική κρατικοποιείται, Alpha και Πειραιώς παραμένουν εν δυνάμει ιδιωτικές και οι μικρές σπάνε σε good και bad.
To Plan Β περιλαμβάνει φόρο επί του κεφαλαίου των καταθέσεων έως 10%.Το βασικό στρατηγικό σχέδιο της Τρόικα για την Ελλάδα έχει καθοριστεί με επίκεντρο τις τράπεζες.Η Εθνική θα κρατικοποιηθεί. Οι Alpha και η Πειραιώς θα παραμείνουν εν δυνάμει ιδιωτικές.
Οι μικρές τράπεζες, δεν είναι σαφές αν θα είναι όλες ή σχεδόν όλες θα σπάσουν σε good και bad bank.
Στην περίπτωση αυτή ίσως επιχειρήσουν να ενσωματώσουν όλες τις good bank που θα προκύψουν με το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο.

Ερώτηση Κρίσεως.....

Αν κάποιοι αρέσκονται να πιστεύουν ότι η σκοταδιστική προπαγάνδα μέσω των κατευθυνόμενων ΜΜΕ λύνει τα προβλήματα που δημιουργούν οι άπληστοι ολιγάρχες, ας ζήσουν να το πιστεύουν.  Και αν ακόμα στην κοιμισμένη Ευρώπη υπάρχει ένα αποκαΐδι κράτους-προνοίας και μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο, καλά κάνουν.  Στην Ελλάδα όμως έχουμε να κάνουμε με κοροϊδία και ληστεία αιώνων.  Οι ξένοι αιώνιοι πιστωτές και τοκογλύφοι με την βοήθεια του ελληνοειδούς τραπεζικού κατεστημένου σκηνοθετούσαν πολέμους, χρεωκοπίες, χούντες, εμφυλίους και κάθε είδος Εθνικής Καταστροφής για να αυξήσουν την λεηλασία.  Αυτή τη φορά, η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο ολικής τήξης. Ο αντιδραστήρας είναι εκτός ελέγχου.  Επιτέλους σε ποιόν πούστη χρωστάμε αυτά που ισχυρίζονται αυτοί ότι χρωστάμε;
BAN mf