ΚΡΑΞΙΜΟ στούς Βουλευτές στην ελλην. κοινότητα Βερολίνου!!!!!

Προχτες, 30 Νοέμβρη 2011, επισκέφθηκε την ελληνική κοινότητα Βερολίνου επιτροπή βουλευτών της κυβέρνησης συνεργασίας και συνενοχής του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, με εκπροσώπους τους Μαγκούφη, Αντώναρο και Πλεύρη αντίστοιχα.
Ενσαρκώνοντας την πραξικοπηματική κατάλυση της δημοκρατίας στην Ελλάδα, με την επιβολή «τεχνοκρατών» στη διακυβέρνηση σε συνεργασία με ακροδεξιά-ναζιστικά στοιχεία, η εν λόγω συμμορία δε δίστασε να επιστρατεύσει την τρομοκρατία της ακόμα και στο Βερολίνο: μπράβοι με ρόπαλα και όπλα είχαν καταφθάσει στο κτίριο της κοινότητας, για να περιφρουρήσουν τη δημοκρατική σύναξη. Η πρακτική αυτή εξόργισε τους παριστάμενους, που απαίτησαν και πέτυχαν την απομάκρυνση της τρομοκρατικής συνοδείας.

H ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ "ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ MAGAZINE" ΣYNEXIZETAI ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΑΔΑ!Greece is beautiful...that's why!!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !

Οι βρυκόλακες της παγκοσμιοποίησης, Μερκοζί και τα φερέφωνα τους,προσπαθούν να χτίσουν(λένε), με μηχανισμούς υποκρισίας και ψεύδους την Νέα Ευρώπη,ανάθεμά τους,ονομάζοντας τούς Έλληνες τεμπέληδες. Λοιπόν Ευρωπαϊστές της δεκάρας,πάρτε μιά Βρετανική στατιστική και τρίψτε την στη μούρη σας!!

“…As I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil…”Ή επί το ελληνικότερον « δεύτε τελευταίον ασπασμόν».

Τώρα που φτάσαμε στους επικήδειους, στους θρήνους και τους κοπετούς ..Ας θυμηθούμε πώς ήμασταν-οι περισσότεροι από μας – την εποχή της δύναμής μας.Ας θυμηθούμε την εποχή που όσο φούσκωνε η τσέπη με φράγκα που κανείς δεν νοιαζόταν από πού ερχόταν, άρχισαν οι λέξεις να αποκτούν υποκοριστικά.

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.....Το 2011 σε 60 δευτερόλεπτα!

ΜΠΡΑΒΟ Στη Χαλυβουργική!

Λοιπόν, φίλοι και συνοδοιπόροι, στη Χαλυβουργική ακόμη κρατάνε! Και μαζί τους νιώθουμε να κρατάμε και όλοι εμείς! Εμείς, με το βαρύ σύννεφο εντός μας, τη θλίψη που χυμάει στο χαμόγελό μας και σκοτεινιάζει το βλέμμα μας! Η Χαλυβουργική κρατάει για όλους εμάς που έχουμε κάποιες δουλίτσες και υποχρεώσεις να τελέψουμε κι απέ, κάποια στιγμή, κάποια μέρα, κάποιο μήνα, κάποιο χρόνο θα περάσουμε από εκεί!