Άκου Ελληνάκο...

Σε σένα θα μιλήσω τρομοκρατημένε ανθρωπάκο, που πήγες και ξαναψήφισες επιπόλαια αυτούς που σε καθηλώνουν μπροστά στο χαζοκούτι και σε πείθουν με την αντεθνική προπαγάνδα τους, πως είναι οι ΣΩΤΗΡΕΣ σου. Θα σου εξηγήσω, γιατί είσαι το εύκολο θύμα τους και γιατί σε σένα και στην ΑΓΝΟΙΑ σου στηρίζουν τα διεθνιστικά τους σχέδια, με σκοπό την ολοκληρωτική εξαφάνισή σου. Γιατί αγαθέ μου ελληνάκο είσαι ευκολόπιστος και σε κρατάνε στην μίζερη ζωούλα σου με την σταγόνα. Γιατί είσαι το ΝΟΥΜΕΡΟ, που συμπληρώνει τον γήινο υπερπληθυσμό, τον οποίο σκοπεύουν να μειώσουν με τα τεχνολογικά τους όπλα. Γιατί θα είσαι περιττός αριθμός σαν ζωντανό ον του πλανήτη, αφού θα σου έχουν αφαιρέσει τα πάντα ακόμα και την ΨΥΧΗ σου! Σε σένα μιλάω Αριστερέ της Αριστερής πλευράς του καναπέ, που αδιαφορείς για το μέλλον της Ελλάδας, αλλά τρέχεις έντρομος να πληρώσεις τα καπιταλιστικά χαράτσια, για την μικρή ιδιοκτησία σου, την οποία απέκτησες δουλεύοντας ασταμάτητα μια ζωή. Σου βάζουν παράλογους φόρους στις μικρές αποταμιεύσεις των κόπων σου, για να τις εξανεμίσουν φτάνοντάς σε στην απόγνωση και να σ' αναγκάσουν να κάνεις την απονενοημένη πράξη, απαλλάσσοντάς τους από την φυσική σου εξόντωση. Σου παίρνουν το κεραμίδι που έβαλες στο κεφάλι σου με τοκογλυφικό στεγαστικό ή επαγγελματικό δάνειο. Αυτό που με μαεστρία σου επέβαλλαν και σου μείωσαν τον μισθό για να σε οδηγήσουν στην ανεργία και να σου το πάρουν πάλι πίσω, με τον απάνθρωπο και παράνομο ΕΝΦΙΑ.  Σε σένα μιλάω φοβισμένο ανθρωπάκι της γειτονιάς, που με κουτοπόνηρες μικροαπατεωνιές του επιπέδου σου, έκανες το κομπόδεμά σου παράνομα εις βάρος έντιμων νοικοκυραίων, που μετρούσαν και την δεκάρα για να είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ και υπεύθυνοι στις υποχρεώσεις τους.<!- Σε σένα τυχοδιώκτη που με τις μικροαρπαχτές σου μετάλλαξες το παραδοσιακό ελληνικό φιλότιμο σε ατομικισμό και φιλοτομαρισμό… όπως σου φύτεψαν στο κεφάλι οι καλοθελητές πουλημένοι πολιτικοί, για να πιστέψεις στο ουτοπικό αμερικάνικο όνειρο.

Η μεγάλη λεηλασία του Ελληνικού λαού! Συγκλονιστικά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος!

Είμαστε το παγκόσμιο κορόιδο – Συγκλονιστικά τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, που τα κρύβουν.Μας πίνουν το αίμα οι…φίλοι και εταίροι μας, μπροστά στους οποίους ο Σάιλοκ μοιάζει μαθητούδι… Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα, όπως… αναδύεται γυμνή από τους αριθμούς, τους οποίους οι ομοτράπεζοί μας έχουν θεοποιήσει, κι ας πεινάνε κι ας αυτοκτονούν άνθρωποι.Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, τα οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο δικός τους άνθρωπος, ο Γιάννης Στουρνάρας, και επομένως κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει, είναι… τρομοκρατικά. Και οι εταίροι μας αποδεικνύονται χειρότεροι τρομοκράτες από τον Ξηρό και τον Μαζιώτη.Η Ελλάδα από το 2010, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου μάς έβαλε στο Μνημόνιο, με τη σύμφωνη γνώμη του Βενιζέλου, μέχρι και την ώρα που παρέδωσαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δηλαδή όλο το 2014, πήρε:
* από το ΔΝΤ 32 δισ. ευρώ και
* από τη δανειακή σύμβαση (GLF και EFSF) 194,7 δισ. ευρώ.
Σύνολο 226,7 δισ. ευρώ. 
Από αυτά πήγαν:
* στην κάλυψη του ελλείμματος (δηλαδή, έμειναν στην Ελλάδα) μόλις 33,3 δισ. ευρώ
* σε τόκους 48,7 δισ. ευρώ και
* σε τοκοχρεολύσια 191,8 δισ. ευρώ.
Τι προκύπτει από όλους αυτούς τους αριθμούς;
Ότι ο ελληνικός λαός είναι το μεγάλο κορόιδο της οικουμένης. Από τα 226,7 δισ. ευρώ που δανειστήκαμε στα πέντε χρόνια, μόνο τα 33,3 δισ. ευρώ (14,69%) κρατήσαμε εμείς για να καλυφθεί το έλλειμμα που είχε η χώρα μας.Τα υπόλοιπα (193,4 δισ. ευρώ) πήγαν στην τσέπη των δανειστών μας, συν 76,7 δισ. ευρώ, λεφτά από την αφαίμαξη του ελληνικού λαού αυτά τα τραγικά πέντε χρόνια, για να πληρωθεί ο συνολικός λογαριασμός του Α’ και του Β’ Μνημονίου, που είχε φθάσει στα 270,1 δισ. ευρώ με τους τόκους και τα τοκοχρεολύσια.Δειτε τωρα πως δημιουργηθηκε το χρεος αυτο εως το 2014 και ποιοι ευθυνονται για αυτο μεσα απο πινακες οι οποιοι ειναι αδιαψευστοι μαρτυρες για το πως και ποιοι καταχραστηκαν 1.4 τρις ευρω απο το 1974 εως σημερα φορτωνοντας τα στις πλατες μας. Δειτε επισης σε πινακες τι παρελαβαν και τι παρεδωσαν οι κυβερνησεις απο το 1974 εως το 2009 αλλα και ποσα δις ευρω δωσαμε απο το 2010 εως σημερα για να αντιληφθειτε το μεγεθος του εγκληματος των εντολοδοχων πολιτικαντηδων εις βαρος μας.
-ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
ΠΗΓΗ : 300sploggers.blogspot.gr
pentapostagma.gr