Πως δρουν οι πικρές ουσίες;

Το κέντρο για τον καρκίνο είναι το συκώτι. Το συκώτι είναι για τον καρκίνο, ότι η καρδιά για το κυκλοφορικό. Το συκώτι είναι το κέντρο. Δυνατό συκώτι διώχνει τον καρκίνο. Ζαχαροποιημένο και σοκολατοποιημένο συκώτι=καρκίνος. Η άμυνα και ο τερματοφύλακας του οργανισμού εναντίον του καρκίνου βρίσκονται στο συκώτι και το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει σωστά, να αποθηκεύσει τις βιταμίνες.Γιατί δεν παρουσιάζεται καρκίνος στο λεπτό έντερο;Ρωτήστε κάποιο γιατρό. Πολλοί δεν γνωρίζουν. Άλλοι απαντούν το ΡΗ, η μεγάλη ποσότητα γ–σφαιρίνης (επηρεάζεται από το σελήνιο) ή λόγω της ταχείας διέλευσης…Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός, ότι –σύμφωνα με τη φυσιολογία- στο λεπτό έντερο χύνονται οι εκκρίσεις της χολής και του παγκρέατος που κάνουν αλκαλικό το ΡΗ του λεπτού εντέρου. Τα παγκρεατικά ένζυμα (θρυψίνη, χυμοθρυψίνη) και η χολή, είναι βασικής σημασίας για το “περίεργο” γεγονός, ότι στο λεπτό έντερο δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ καρκίνος.Ο συνδυασμός και των δύο.
Γιατί και στο πάγκρεας και στο χοληδόχο πόρο εμφανίζεται καρκίνος; Να θέσω διαφορετικά το ερώτημα. Αν είναι το ΡΗ ή η γ-σφαιρίνη η αιτία της μη προσβολής του λεπτού εντέρου, γιατί δεν αυξάνουμε τις γ–σφαιρίνες ή δεν διορθώνουμε το ΡΗ του οργανισμού σε αλκαλικό;

Βγάλε τη μάσκα που φοράς.

ΓΚΑΝΕΤΣΑΕσύ. Ο πολιτικός του 21ου αιώνα που με κοιτάς στα μάτια και συνεχίζεις να μου πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Μου έμαθες έννοιες όπως « success story» και «βραχυπρόθεσμη ανάπτυξη» και τις έχεις κάνεις καραμέλα μήπως και με γλυκάνεις και παρά τα τέρατα που έχεις διαπράξει σε ξαναψηφίσω.Επένδυσες, όπως πολύ καλά σε διδάξανε οι προγενέστεροι, στο «φαίνεσθε». Βγαίνεις κουστουμαρισμένος ακόμη κι όταν πας για καφέ γιατί αυτό που μένει είναι η εικόνα. Μπορείς να κάνεις κωλοτούμπα σε όσα λες με ανεπαίσθητες συνέπειες. Ξέρεις ότι ο λαός έχει τόση μνήμη όση του επιτρέπουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Και φυσικά αγωνίζεσαι με σθένος για μια νέα, σύγχρονη… Γερμανία. Την Ελλάδα την έχεις ξεπουλήσει εδώ και καιρό.