Ο καρκίνος προέρχεται από την εσωτερική ψυχική κατάσταση και ΔΕΝ είναι αυτό που μας λένε;

Ο καρκίνος είναι μια αρρώστια του μυαλού και της ψυχής"
Ανακοίνωση (παραδοχή) γιατρών ενός εκ των κορυφαίων παγκοσμίως νοσοκομείων που ειδικεύεται στον καρκίνο: του αμερικανικού John Hopkins...Ο καρκίνος των οστών αντιστοιχεί στην εσωτερική σύγκρουση της υποτίμησης. Ο καρκίνος των πνευμόνων στον έντονο φόβο του θανάτου.  Τα παρακάτω αποτελούν επιλεγμένα αποσπάσματα από ένα...
μεγάλο εκπληκτικό άρθρο με τίτλο "Η γλώσσα της θεραπείας"...
Η νέα ιατρική του γιατρού Χάμερ: Ο γιατρός Ρίκε Γκέερτ Χάμερ (Ryke Geerd Hamer) υπήρξε για πολλά χρόνια διευθυντής σε μια γερμανική κλινική. Η προνομιούχος θέση του, του επέτρεψε να συναντήσει πολλούς καρκινοπαθείς. Χάρις στις περιστάσεις, στην τύχη και στην λεπτομερή παρατήρηση, ο Χάμερανακάλυψε τους θεμελιώδεις νόμους που εξηγούν το μηχανισμό της εμφάνισης όλων των καρκίνων και όλων των ασθενειών.

Φορολογούν τα δάνεια των επιχειρήσεων

Φορολογική επίθεση αναδρομικού χαρακτήρα στην υπεραξία των ακινήτων των επιχειρήσεων που έχουν αποκτηθεί με συμβάσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης μέσω της διαδικασίας «sale & lease back» κάνει το υπουργείο Οικονομικών, φέρνοντας σε απόγνωση μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Η απίστευτη αυτή φορολογική ιδέα έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους επιχειρηματίες της χώρας (κυρίως ξενοδόχους και ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ), οι οποίοι κάνουν λόγο για φορολογική επίθεση. Το ζήτημα πλέον χειρίζεται η Ένωση Εταιρειών Χρηματοδοτικής Μίσθωσης (leasing) και ήδη έχουν γίνει συναντήσεις με τους συμβούλους του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, όπως αναφέρει το ένθετο «Real money» της σημερινής «Realnews». Μάλιστα, την Τετάρτη εστάλη επιστολή με τα αιτήματα της Ένωσης. Η «εκτέλεση» των επιχειρήσεων ξεκίνησε στις 2 Ιανουαρίου. Με εγκύκλιο (ΠΟΛ 1007) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, επικεφαλής της οποίας είναι ο Χάρης Θεοχάρης, προβλέπεται η φορολόγηση του… αφορολόγητου αποθεματικού το οποίο εγγράφουν στους ισολογισμούς τους οι επιχειρήσεις και προκύπτει από την πώληση του ακινήτου στην εταιρεία leasing (ουσιαστικά στην τράπεζα) και εν συνεχεία, την επαναμίσθωσή του από την επιχείρηση.