ΕΚΤΑΚΤΟ Διάγγελμα: Ακινητοποιήθηκε η παγκόσμια οικονομία – Φέρνουν ηγέτη για όλους




Share

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα
Πρώτη φορά συνέβη κάτι τέτοιο… Ραγδαίες οι εξελίξεις στον πλανήτη…
Για πρωτοφανή οικονομική κρίση πολύ χειρότερη από εκείνη του 2008, έκανε λόγο την Παρασκευή η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα!
Αυτή την στιγμή η οικονομία του πλανήτη είναι ακίνητη, κάτι που δεν είχε ποτέ, όπως αναφέρει το ΔΝΤ.
Αν δεν βρεθεί «λύση», τότε σύντομα μία παγκόσμια αρχή θα αναλάβει να «σώσει» την οικονομία, χωρίς να αποκλείεται να επιβάλλει τους όρους της για να το κάνει αυτό, δηλαδή παγκόσμια δικτατορία.
Ήδη σε δημοσίευμα στο el.gr είδαμε με ποιο τρόπο σκοπεύουν να στηρίξουν τις φτωχές χώρες, αλλά όχι μόνο αυτές, αφού ο ΟΗΕ ανακοίνωσε μέσω του ΓΓ ότι θέλουν να μαζέψουν το 10% του Παγκοσμίου Εισοδήματος για να μας σώσουν από τον κορωνοϊό. Μπορείτε να δείτε το άρθρο ΕΔΩ.
Η εκπρόσωπος του ταμείου προέβλεψε ότι ο αντίκτυπος της ύφεσης στον πλανήτη, θα είναι πολύ χειρότερος από εκείνον που προκάλεσε η οικονομική κρίση του 2008. «Ποτέ στην ιστορία του ΔΝΤ δεν είδαμε την παγκόσμια οικονομία να ακινητοποιείται» είπε η γενική διευθύντρια του Ταμείου, μιλώντας στην έδρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, στη Γενεύη.
«Είναι η πιο σκοτεινή ώρα της ανθρωπότητας, μία μεγάλη απειλή για ολόκληρο τον κόσμο και απαιτεί από εμάς να σταθούμε όρθιοι και να είμαστε ενωμένοι», πρόσθεσε.
Όλα δείχνουν πως πλησιάζουμε σε ώρες, κατά τις οποίες, έπειτα από την αποτυχία ενδεχόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης πολιτικών (για συνεργασία κάνει έκκληση η Γκεοργίεβα) θα κληθεί ένας ηγέτης, να δώσει «επαναστατικές λύσεις» στον πλανήτη, με την μορφή μίας κομμουνιστικής διακυβέρνησης μεταμοντέρνου τύπου .
el.gr