SOS Γιατί δεν αγαπούν τους Έλληνες;

Σ’ ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» (Δημ. Μοσχόπουλου) είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση μίας Ελβετίδας, η οποία επεξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι, συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων. Η κοπέλα αναφέρεται σε κάποιον πλούσιο θείο της ονόματι Αλμπέρ που ζούσε κοντά στη Λοζάννη υπεραγαπώντας τα ζώα καί προστατεύοντας στη βίλα του πολλά από αυτά. Ένας φίλος του γιατρός απ’ τη Γενεύη του δώρισε ένα κουτάβι ράτσας «μποξέρ», που άκουγε στο όνομα «Τέλος», ενημερώνοντάς τον ότι άμα μεγαλώσει το καθαρόαιμο σκυλί χρειάζεται προσοχή διότι είναι επικίνδυνο!...

Η παγκόσμια οικονομική τρομοκρατία από τους οίκους συνεχίζεται

Τα τελευταία χρόνια όλες οι χώρες της Δύσης συνασπίζονται ενάντια στην παγκόσμια τρομοκρατία, ειδικά σε αυτήν που προέρχεται από ένοπλες ομάδες του Ισλάμ. Κανείς όμως στην Δύση δεν είχε αντιληφθεί μέχρι σήμερα πως....
τα ίδια τα όργανα που δημιούργησαν οι πλανητάρχες για να ασκούν την επιρροή τους σε δεύτερες και τρίτες χώρες, θα γυρνούσαν μπούμερανγκ και στην ουσία θα αποτελούσαν εκείνες την πραγματική και ύψιστη απειλή που έχει ποτέ έως τώρα γνωρίσει ο πλανήτης.

Η ΤΑΞΙδιάρικη ταρίφα (ζημιάς) του Ραγκούση

Ο Ραγκούσης,άλωσε τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας,χτυπώντας τη με τον "κίτρινο" πολιορκητικό Κριό,ενώ η σεζόν εξελισσόταν σαφώς ανοδικά!Το αποτέλεσμα της "άλωσης" είναι να χάνει η οικονομία της χώρας 4-5 εκ euro, από τούς εγκλωβισμούς των τουριστών στα κρουαζιερόπλοια,αποκλεισμούς λιμανιών,ενώ δεκάδες ήταν οι ακυρώσεις προγραμματισμένων αφίξεων!( η κάθε ακύρωση κοστίζει στις εταιρίες 250,000 euro).

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ - BEFORE AND NOW (καταραμένος ρόλος) Ρόμπερτ Πάουελ

 
Ο ρόλος του Ιησού Χριστού είναι ίσως ο πιο... στοιχειωμένος ρόλος στην ιστορία του κινηματογράφου! Για ανεξήγητους, φαινομενικά τουλάχιστον, λόγους, οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν το Σωτήρα της ανθρωπότητας, υπήρξαν κάθε άλλο παρά «ευλογημένοι».                 
         Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστική, πιο διαχρονική, πιο ολοκληρωμένη και πιο πετυχημένη ενσάρκωση του Χριστού στην οθόνη από αυτήν του Ρόμπερτ Πάουελ στον κλασικό «Ιησού από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι.