Η περίπτωση της Ισλανδίας πέρασε στις ψιλές ειδήσεις…

Ιουνίου 1, 2012. Ο φόβος είναι ίσως το αρχαιότερο εργαλείο χειραγώγησης των μαζών και ίσως και το πιο επιτυχημένο, γι’ αυτό άλλωστε εφαρμόζεται μέχρι σήμερα…Σήμερα ζούμε μέσα σ’ ένα κλίμα τρόμου που κάποιοι καλλιεργούν, όχι τυχαία. Για να δούμε τι έκανε μια άλλη χώρα εμπρός σε αυτό που φαντάζει σαν ο χειρότερος εφιάλτης μας.

......κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μη βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 43%....

Η λύσσα με την οποία προσπαθούν οι Γερμανοί να βγάλουν πρώτο κόμμα τη ΝΔ του «κωλοτούμπα» Αντώνη Σαμαρά, συνεπικουρούμενοι από την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ελληνική αστική τάξη σύσσωμη, δεν οφείλεται στο ότι φοβούνται τον Τσίπρα ως πρόσωπο ή τον ΣΥΡΙΖΑ ως «επαναστατικό» κόμμα της Αριστεράς.

Bild: Έλληνες, τί έχετε κάνει με τα δισεκατομμύρια μας; Καλύτερα να ρωτήσετε τους 300 της Βουλής τι έκαναν τα δισεκατομμύρια σας , γιατί αυτοί τα καρπώθηκαν ,και όχι ο ελληνικός λαός!!




Ένα ακόμη προκλητικό δημοσίευμα για την Ελλάδα φιλοξενεί η γερμανική εφημερίδα Bild στην αρχική σελίδα της ηλεκτρονικής της έκδοσης με τίτλο «Έλληνες, τί έχετε κάνει με τα δισεκατομμύρια μας;», όπου ο αρθρογράφος Jan Schäfer, αποπειράται να εξηγήσει στους Γερμανούς πολίτες μέσα από εκτενέστατη ανάλυση πού έχει ξοδευτεί η οικονομική βοήθεια προς τη χώρα μας. Το άρθρο στα ελληνικά έχει ως εξής:

Tι συμβαίνει με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων; - Πρώτη φορά τέτοιες αποκλίσεις σε ποσοστά....!!!????

Eίναι η πρώτη φορά μετά το 1974 που οι δημοσκόποι είναι τόσο διχασμένοι σε ότι αφορά τον τελικό νικητή των εκλογών. Νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research την οποία δημοσιεύουν ΤΑ ΝΕΑ δίνει μπροστά τη ΝΔ κατά 2,5% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όταν δημσκόπηση της Public Issue με αναγωγή αναποφάσιστων δίνει μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ με ... 6%!