Καπνίζεις; Θα το πληρώσεις ακριβά!


Οι καπνιστές θα πληρώνουν 16 με 34 σεντς παραπάνω φόρο για κάθε πακέτο που αγοράζουν απότην περασμένη  Δευτέρα. Οι λάτρεις της μπύρας και των υπολοίπων οινοπνευματωδών ποτών θα αντιμετωπίσουν παρόμοιο πρόβλημα, όταν ο φόρος επί των…  αμαρτιών τους από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα τεθεί σε ισχύ.
Η αύξηση του φόρου θα είναι μεγαλύτερη από τη συνήθη γιατί συνδέεται με το δείκτη τιμών καταναλωτή, ο οποίος δείχνει ότι ο πληθωρισμός βρίσκεται στο 3,6%, στο αποκορύφωμα του τα τελευταία δυόμισι χρόνια.
Η αυτόματη αύξηση του φόρου τσιγάρων και ποτών, την 1η Φεβρουαρίου και την 1η Αυγούστου πραγματοποιείται κάθε χρόνο μετά από την εισήγηση της από τον πρώην πρωθυπουργό Bob Hawke τη δεκαετία του ‘80.

To ΠΑΣΟΚ «ξέχασε» την ανωνυμία στα blogs όταν έγινε κυβέρνηση.....!!!!!!

Με αφορμή την προαναγγελία των μέτρων κατά της ανωνυμίας των blogs (ιστολογίων) από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαιωάννου, ενδιαφέρον παρουσιάζει η «αντίδραση» του αντιπολιτευόμενου ΠΑΣΟΚ, εν έτει 2006, κατά την οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση Καραμανλή για την «απόλυτη λογοκρισία», εξαιτίας της σύλληψης του blogger Αντώνη Τσιπρόπουλου, διαχειριστή του ιστολογίου blogme.gr......

SOS Η δίαιτα οδηγεί τον εγκέφαλο σε ...κανιβαλισμό


Η δίαιτα οδηγεί τον εγκέφαλο σε ...κανιβαλισμόΗ δίαιτα οδηγεί τον εγκέφαλο σε ...κανιβαλισμό
Τα εγκεφαλικά κύτταρα τρώνε το ένα το άλλο, γεγονός που αυξάνει τελικώς το αίσθημα της πείνας
Η δίαιτα κάνει τα εγκεφαλικά κύτταρα να τρώνε το ένα το άλλο προκειμένου να επιβιώσουν από τον αφανισμό εξαιτίας της έλλειψης τροφής