«Είμαστε όλοι Έλληνες» στην παρέλαση της Νέας Υόρκης We are all Greeks "in the parade in New York!!


Το κίνημα θα δώσει το «παρών» στις εκδηλώσεις των ομογενών
Η διεθνής κίνηση «Είμαστε όλοι Έλληνες», που κινητοποιήθηκε πρόσφατα μέσα από το διαδίκτυο για να εκφράσει την αλληλεγγύη της στον ελληνικό λαό, με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι θα συμμετάσχει αύριο Κυριακή στην ελληνική παρέλαση για την 25η Μαρτίου, στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν.

Δείτε τα ΕΝΣΗΜΑ σας στο ΙΚΑ μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ



Ηλεκτρονική υπηρεσία Ermis…Μέσω της ιστοσελίδας www.ermis.gov.gr, έχετε τη δυνατότητα να δείτε αλλά και να εκτυπώσετε την καρτέλα των ενσήμων σας στο… ΙΚΑ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες είναι σε θέση να εκδώσουν on-line και τυπώσουν απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ για τα έτη 2002 έως και σήμερα. Για να χρησιμοποιήσετε την Ηλεκτρονική Υπηρεσία, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στο site, δίνοντας όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.Επισκέπτεστε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και πιστοποιείτε την εγγραφή σας προσκομίζοντας:
• Νέα Άδεια Οδήγησης ή Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο
• Το όνομα χρήστη (username) που εισάγατε στο ermis.gov.gr
• Το βιβλιάριο υγείας σας ή ένα απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης
Η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο μία φορά και σας επιτρέπει πρόσβαση στην καρτέλα των ενσήμων σας ανά πάσα στιγμή και για κάθε χρήση.

pireasnews.gr

SOS...Θα φρίξετε μόλις διαβάσετε ποιός είναι και τι έχει κάνει ο Πολ Τόμσεν......


Διαλύει την Ελλάδα ο Πολ Τόμσεν και ουδείς τον συλλαμβάνει - Το Βιογραφικό του - Από που λαμβάνει εντολές; - Τι έκανε σε άλλες χώρες και γιατί ο Πούτιν απείλησε με διεθνές ένταλμα σύλληψης των κερδοσκόπων! Ο Πολ Τόμσεν θα μείνει στην ιστορία ως ο αδίστακτος ανθρωπάκος που διέλυσε
συθέμελα την Ευρωπαϊκή Ενωση! Από πειθήνιο εκτελεστικό όργανο της Μέρκελ και του ΔΝΤ, εξελίσσεται σε υπηρέτη αλλότριων συμφερόντων και αποτελεί στην ουσία τον οικονομικό δολοφόνο και πράκτορα των hedge funds!... Το μοναδικό του πιστεύω; η δύναμη του χρήματος!