.ρεεεεε...ΔΕΗ: ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ 84 € ΓΙΝΕΤΑΙ 434 €!

       

εικόνα από:  http://kikiri-kou.blogspot.gr/2013/12/14.html
Όπως βλέπετε, η ΔΕΗ μετατράπηκε ουσιαστικά σε κερδοσκοπική εισπρακτική εταιρία, η οποία παρέχει επί πληρωμής τις υπηρεσίες τις στη διοίκηση. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί κόπτεται για την είσπραξη όλων των ποσών που επιβαρύνουν τον λογαριασμό ρεύματος. Επειδή από κάθε είσπραξη παίρνει ποσοστό !
Κατά τα άλλα, η ΔΕΗ ιδρύθηκε το 1950 “για να λειτουργήσει “χάριν του δημοσίου συμφέροντος” με σκοπό τη χάραξη και εφαρμογή μιας εθνικής ενεργειακής πολιτικής, η οποία μέσα από την εντατική εκμετάλλευση των εγχώριων πόρων, να κάνει το ηλεκτρικό ρεύμα κτήμα και δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη, στη φθηνότερη δυνατή τιμή.” ( εδώ η σχετική δήλωση της ΔΕΗ  http://www.dei.gr/el/i-dei/i-etairia/omilos-dei-ae/dei-ae)
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΣΤΕ 1934 – 1998 (Η ΔΕΗ δε δικαιούται, ούτε να εισπράξει φόρους, αλλά ούτε και να κόψει το ρεύμα!)
Εθνική προδοσία και οικονομική εκτέλεση η πώληση του ηλεκτρικού δικτύου (Επίκαιρα, 2-27/11/2013)
Κατά 4 εκατ. ευρώ την ημέρα αυξάνονται οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί προς τη ΔΕΗ
50 ευρώ κοστίζει η αίτηση εξαίρεσης από το “χαράτσι” της ΔΕΗ!
Καταγγελία: ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ …
Μαρινάκης: Η ΔΕΗ χρεώνει κοινωφελείς δραστηριότητες ως εμπορικές

.Δ. Ζερβουδάκης: "Συλλαμβάνουν μουσικούς που παίζουν στον δρόμο"! Οργισμένες καταγγελίες για τα τελευταία γεγονότα συλλήψεων μουσικών στη Θεσσαλονίκη



Γράφει: Ιάκωβος Μαύρος Μουσική 12/10/2016

Τις τελευταίες ώρες μία απείρου κάλλους ιστορία κρατικής καταστολής και καλλιτεχνικής αναισθησίας βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσα από τις καταγγελίες του Δημήτρη Ζερβουδάκη. Ο γνωστός τραγουδοποιός κατήγγειλε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη, όπου όπως φαίνεται τα σαΐνια του ελληνικού κράτους, μετά τους …καστανάδες και τους κουλουρτζήδες έβαλαν στο στόχαστρο τους μουσικούς τους δρόμου. Αυτούς που όλοι μας έχουμε δει σε ένα πεζοδρόμιο, ένα εμπορικό κέντρο, έναν πεζόδρομο, μια στάση λεωφορείου ή όπου άλλου. Αυτούς που έχουμε ακούσει αρκετές φορές με θαυμασμό και έκπληξη, για την ομορφιά των δημιουργιών και του παιξίματός τους, μην πιστεύοντας πως παίζουν έτσι απλά εκεί μπροστά μας, χωρίς αντίτιμο, χωρίς πάλκο ή νυχτερινό κατάστημα…
Ιδού τι καταγγέλει ο Δ. Ζερβουδάκης:

Kαλημέρα! Εκδιώκουν κάνοντας «συστάσεις», ακόμη και προσαγωγές, νέους μα και παλαιότερους μουσικούς που παίζουν και τραγουδούν στο δρόμο, εξημερώνοντας τη βαρβαρότητα του αστικού τοπίου των πόλεών μας. Έχω την βάσιμη υποψία ότι η μεγάλη αυτή αλητεία υλοποιείται με βάση έναν νόμο του Μεταξά για την καταπολέμηση της ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ…. Aπό ότι επίσης μαθαίνουμε, αν όχι με την παραίνεση, σίγουρα με την ανοχή των κατά τα άλλα «προοδευτικούληδων» που φωλιάζουν στη θαλπωρή των στρογγυλών καρεκλών των δημοτικών μας αρχών. Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος, αποφάσισε εχθές, να στραφεί με κάθε τρόπο ενάντια σε αυτήν την κατάσταση, κάνοντας παράλληλα και όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση όσο αφορά τη Θεσσαλονίκη. Είναι παιδιά από τα μουσικά σχολεία, είναι άνεργοι παλιοί μουσικοί, καθώς και νεώτεροι που τους μαστίζει η ανεργία. Καλλιτέχνες γενναιόδωροι που ομορφαίνουν τις πλατείες και τους δρόμους ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ που ευαγγελίζονται οι ίδιοι οι «άρχοντες» ΜΕ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

Μαρίες Αντουανέτες του κώλου, φαύλοι, ψεύτες! ΑΙΣΧΟΣ ηθικολόγοι της πλάκας, που δεν ανέχεστε να βλέπετε τα χάλια που έχετε δημιουργήσει, ταλαιπωρώντας έναν ολόκληρο λαό.
Η Τέχνη θα σας γκρεμίσει αληταριά!