10 καλλιέργειες που θα σας κάνουν πλούσιους

Οι καλλιέργειες νέων ειδών και η μεταστροφή στις παραδοσιακές ποικιλίες, που υπόσχονται πλέον υψηλές αποδόσεις, κερδίζουν ολοένα και περισσότερο τις προτιμήσεις των Ελλήνων σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν το ετήσιο εισόδημά τους, επιτυγχάνοντας αποδόσεις έως και 2.500 ευρώ ανά στρέμμα, στην τιμή παραγωγού.

Πώς να μπλοκάρετε κατάσχεση καταθέσεων από την εφορία ... Μία κίνηση αρκεί

Οι μαζικές κατασχέσεις ποσών από τραπεζικούς λογαριασμούς φορολογουμένων, επειδή δεν έχουν πληρώσει έστω και για ένα δίμηνο μία δόση από φόρους, όπως για παράδειγμα ο ΦΑΠ, έχουν οδηγήσει πολλούς υπόχρεους σε απόγνωση, καθώς παρά τα όσα διαφορετικά προβλέπει η νομοθεσία , βλέπουν να αφαιρούνται χρήματα ακόμα και από καταθέσεις κάτω των 1.000 ευρώ. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις δέσμευσης χρημάτων που αφορούν σε επιδόματα ανεργίας ή πολύ χαμηλών συντάξεων φορολογουμένων.
Από τις αρχές της χρονιάς μέχρι σήμερα η εφορία έχει προχωρήσει σε 50.000 τέτοιες κινήσεις, με τα σχετικά αιτήματα προς τις τράπεζες να έχουν αυξηθεί κατά 130%.
Τι πρέπει όμως να κάνει κάποιος για να προστατεύσει τα χρήματα του όταν αυτά δεσμεύονται και κατάσχονται αν όχι παράνομα, το λιγότερο από... "υπερβάλλοντα ζήλο";

venizelos.... Φυγαδευστε τον Παπακωνσταντινου, πριν μας δώσει όλους!

Φυγαδευστε τον Παπακωνσταντινου, πριν μας δώσει όλους!  Γιατί ξαφνικά ο Βενιζέλος προσεύχεται να γλιτώσει ο Γ. Παπακωνσταντίνου!; Γι’ αυτο ακριβως που αποκαλύψαμε νωρίτερα σήμερα: ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ. 20131020 221230 Φυγαδευστε τον Παπακωνσταντινου, πριν μας δώσει όλους! Υποθαλάσσιο σεισμό πολλών Ρίχτερ, με απρόβλεπτη προς το παρόν συνέχεια, προκάλεσε στην κυβέρνηση η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να επαναφέρει στην πολιτική ατζέντα το ζήτημα των υποβρυχίων, φτάνοντας στο σημείο να ανακοινώσει ότι θα καταθέσει πρόταση εξεταστικής για τη σύμβαση που υπέγραψαν το 2010 οι Ευ. Βενιζέλος και Γ. Παπακωνσταντίνου παραχωρώντας τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά στον κ. Σάφα.