Πορτρέτο της Eϊμι από 5.000 χάπια

Εργο του Τζέισον Μέσιερ ο οποίος στο παρελθόν είχε φιλοτεχνήσει και την προσωπογραφία του Μάικλ Τζάκσον Ένα πρωτότυπο και παράλληλα αμφιλεγόμενο πορτραίτο της Εϊμι Γουάινχαουζ δημιούργησε από 5.000 χάπια ο καλιφορνέζος καλλιτέχνης Τζέισον Μέσιερ, καθώς παραπέμπει στο μέσο με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή της, χωρίς αυτό να έχει εξακριβωθεί επίσημα.
Με τον ίδιο τρόπο είχε φιλοτεχνήσει στο παρελθόν και την προσωπογραφία του Μάικλ Τζάκσον και την Κόρτνι Λαβ! Το πορτραίτο της Amy μοιάζει με... ψηφιδωτό. Λόγω του βεβαρημένου ιστορικού καταχρήσεων της βρετανίδας τραγουδίστριας, ένα πορτραίτο με χάπια δεν είναι και ό,τι καλύτερο, με πολλούς θαυμαστές της να αντιδρούν έντονα στο καλλιτεχνικό πόνημα του Αμερικανού. Ο Μέσιερ έχει φτιάξει τα πορτρέτα διάφορων μεγάλων καλλιτεχνών χρησιμοποιότας υλικά όπως φασόλια, γλυκά, τρόφιμα κ.ά.

tovima

Γεώργιος Γκιόλβας. Ο μεγαλύτερος Έλληνας επιστήμονας που πέρασε ποτέ από τη χώρα

Γεώργιος Γκιόλβας. 'Ίσως μεγαλύτερος Έλληνας επιστήμονας που πέρασε ποτέ από τη χώρα αλλά σίγουρα και ο πιο αδικημένος. Δυστυχώς οι Ελληνικές κυβερνήσεις «κατεστρεφαν» ότι αυτός δημιουργούσε ή το έδιναν απλόχερα σε άλλες χώρες!

Ο Γεώργιος Γκιόλβας έφυγε από αυτόν τον κόσμο στις 14 Νοεμβρίου 2003.Το όνομά του συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με τη νέομυθολογία της περιβόητης ομάδας Έψιλον. Ο Γκιόλβας ήταν μηχανολόγος – πυρηνικός φυσικός και είχε 19 αναγνωρισμένες διεθνώς εφευρέσεις. Οι συνεντεύξεις που έδωσε στη ζωή του ήταν ελάχιστες και πάντα προκαλούσαν αίσθηση. Σε αυτό το άρθρο θα σας κάνω γνωστή μια συνέντευξη την οποία και έδωσε 1 περίπου μήνα πριν πεθάνει – συγκεκριμένα στα τέλη του Σεπτέμβρη(2003). Η συνέντευξη αυτή δόθηκε για να «παίξει» στην τηλεόραση κάτι όμως που δεν έγινε (ως τώρα Μάρτιος 2004), καθώς μετά το θάνατό του τα δικαιώματα της συνέντευξης αυτής έχουν περάσει στη γυναίκα του Γ.Γκιόλβα0 ,η οποία και προς το παρόν δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση της. Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι οι άνθρωποι οι οποίοι και κατέχουν την κασέτα αυτή, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού… Ας περάσουμε όμως στα κυριότερα σημεία, στο περιεχόμενο δηλαδή της συνέντευξης.
Η συνάντηση λαμβάνει χώρα σε γνωστή καφετέρια στην περιοχή της Πεντέλης. Η καφετέρια αποτελείται από δύο ορόφους και χάριν της συνέντευξης έχει «εκκενωθεί» ο επάνω όροφος . Ο κ. Γκιόλβας ξεκαθάρισε εξ αρχής πως ΔΕΝ επιθυμεί να μιλήσει για θέματα των Έψιλον ή οτιδήποτε άλλο τον έχει κάνει ευρέως γνωστό τα τελευταία χρόνια. Η συζήτηση λοιπόν κινήθηκε κυρίως στα πλαίσια των κοινονικοπολιτικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Η Μεγάλη Απάτη Της Κλιματικής Αλλαγής

   To " H Μεγάλη Απάτη της Κλιματικής Αλλαγής" έρχεται να αντιταχθεί στο ντοκιμαντέρ του πρώην αντιπροέδρου και υποψήφιου για την πρωθυπουργία των Η.Π.Α. Αλ Γκορ «An Inconvenient Truth» ("Μια Άβολη Αλήθεια"), το οποίο κέρδισε Όσκαρ ντοκιμαντέρ στο οποίο ο ίδιος περιγράφει τις κλιματικές αλλαγές ως την «πιο σοβαρή κρίση που αντιμετώπισε ποτέ ο ανθρώπινος πολιτισμός», oι θιασώτες της " Κλιματικής Αλλαγής " αυξάνονται ανά τον κόσμο παραμερίζοντας τις κραυγές αλήθειας ανά την υφήλιο.
  Βέβαια, κανείς δεν βλέπει ότι πίσω από όλο αυτό το στημένο σκηνικό πανικού είναι κρυμμένο το καινούργιο προϊόν της Παγκοσμιοποίησης. Το χρηματιστήριο του Άνθρακα.  Το παρόν ντοκιμαντέρ βρίσκει τους ανθρώπους που "φωνάζουν" δια μέσου του, ότι όλο αυτό το κατασκεύασμα, θα έχει σαν αποτέλεσμα περισσότερη οικονομική υποδούλωση των λαών και σαφώς την ακόμα πιο μεγάλη επιβάρυνση του πλανήτη, καθώς οι πιο μεγάλοι μολυντές θα έχουν το δικαίωμα να μολύνουν περισσότερο αλλά και να κερδίζουν δισεκατομμύρια από αυτό!

The Great Global Warming Swindle [Greek Subtitles] from Zeitgeist Greece on Vimeo.      ΠΗΓΗ