"Και αν γινόμασταν όλοι Ελληνες;" Ένας Γάλλος αναρωτιέται

«Και αν γινόμασταν όλοι Ελληνες; Μήπως αυτό που επιβάλλεται σήμερα σε αυτή την πιεζόμενη και εξευτελιζόμενη από τους ευρωπαίους εταίρους της χώρα προαγγέλλει όσα θα συνταγογραφηθούν μια μέρα στην Ιταλία, την Πορτογαλία και, γιατί όχι, στη Γαλλία; Η Ευρώπη θεραπεύει την ασθένεια και θα σκοτώσει τον ασθενή». Αυτή την άποψη καταθέτει στο κύριο άρθρο της «Liberation» ο διευθυντής σύνταξης της γαλλικής εφημερίδας Φρανσουά Ζεράν.

Ο "στρατηγός" του τρόμου με την μωβ ομπρέλα....

Μεθοδικά, οργανωμένα, με σχέδιο που έμοιαζε να έχει καταστρωθεί μέχρι την τελευταία του γραμμή, ομάδες κουκουλοφόρων που ξεπηδούσαν από όλα τα σημεία του κέντρου της Αθήνας, κατάφεραν να μετατρέψουν την πρωτεύουσα σε κόλαση.Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε έναν διαδηλωτή, ο οποίος, σύμφωνα με το δημοσίευμα του "Έθνους", φέρεται να είναι ένας εκ των οργανωτών του σχεδίου, να περιφέρεται κρατώντας ανά χείρας μια μωβ ομπρέλα, με την οποία φαίνεται να στέλνει μηνύματα στους συγκεντρωμένους.

Στη μάχη των Θερμοπυλών 300 γενναίοι πέθαναν για την Ελλάδα, σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για 300 εφιάλτες.

Γράφει ο Α. Γρυπαίος.
 Αυτό είναι πιστωτικό γεγονός, δηλαδή χρεοκοπία. Όταν μια χώρα δεν μπορεί να αποπληρώσει τα δάνειά της, αυτό λέγεται χρεοκοπία. Η χρεοκοπία αντιμετωπίζεται με στάση εξωτερικών  πληρωμών, με στάση εσωτερικών  πληρωμών, ή και με τα δύο.
 Επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων πολιτικών πιο δρόμο θα διαλέξουν. Για να γίνει στάση εξωτερικών  πληρωμών, και να υποστηριχθεί αυτή η ενέργεια, χρειάζεται αλλαγή εξωτερικής...
πολιτικής. Είναι θέμα αστραπιαίας αλλαγής Γεωπολιτικής της περιοχής, αλλιώς οι γείτονες θα μας ριχθούν, υποκινούμενοι από τους διεθνείς δανειστές